Реклама / Ads
0| 5879 |09.10.2017 ФРОГ МЮЗИК

”Моята сила” - първият сингъл от новия албум на Б.Т.Р

.
„Моята сила” е първият сингъл от новия албум на Б.Т.Р., чиято премиера – концерт ще бъде на 29 март 2018 г. в зала 1 на НДК. На този етап проектът включва 10 песни, с определено завръщане към твърдия звук.
 

„Невидими стени” е  следващото заглавие, което скоро ще бъде в ефир и разказва за ограниченията, които ни налагат нашите собствени страхове. Видеоклипът към новия сингъл  на Б.Т.Р., „Моята сила” вече е факт.

 

Автор на музиката и текста е Славчо Николов, аранжиментът е на Б.Т.Р.

Както в клипа на  „Несбъдване”,  така  и сега Б.Т.Р. залагат на филмовата визия. Но докато „Несбъдване” е в стилистиката на фентъзи филмите, в  „Моята сила” сюжетът е по-близо до екшън драма. Обратно на клишето, водещата роля в клиповете да  се изпълнява от вокалиста, тук главната актьорска задача е делегирана на басиста Иван Калфов. Неговият герой е въвлечен в престъпна история, унищожавайки архив, който уличава жената, която /може би /обича  докато останалите от групата се опитват да му помогнат. В ролята на мистериозната жена е моделът Олга Модева. 

 

Филмиран е точното определение за  видеоклипа на „Моята сила” – визията, монтажът, начинът,  по който се развива действието и разказва историята е изцяло в кино стилистика. Екипът,  заснел видеото е начело с един от най – популярните български актьори, вече и режисьор - Асен Блатечки, който  има зад гърба си множество кино и телевизиони продукции. По-голямата част от снимките са изцяло на нощен режим, което е специфично и технически по-сложно, затова  тази задача бе поверена на оператора – Мартин Чичов. Заснемането на нощните сцени с коли, оборудвани със специални камери и осветление и шофирането из нощна София  е отнело доста време - от 22 ч. вечерта до 5 ч. сутринта.

 

Във видеото участва най-известната кола от съвременното ни  кино – „Люси“ , „изиграла“ главна роля в хитовия „Бензин“ на Блатечки и управлявана по време на снимките, неслучайно от съученика на Асен - Атанас Пенев.

 

Видеоклипът е сниман в края на юли в динамични метереологични условия – 40 - градусова жега при снимките на покрива на сграда в центъра на София, последвана от  буря с градушка в гората на територията на киноцентъра на Витоша.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 5543 |06.10.2017 Радиосингъл и видеоклип на Димитър Атанасов & Христо Младенов - ”Нищо не е същото” . 0| 6700 |26.09.2017 Пламен Бонев, който участва в The Voice Of Finland, с нов радиосингъл и видеоклип . 0| 5608 |25.09.2017 Нели Петкова с радиосингъл и видеоклип ”Единствено мой”

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads