Реклама / Ads
0| 5457 |23.11.2010 ФРОГ МЮЗИК

Quantic участва в отворена дискусия в нощта на Reel Feel

.
За да подгреят вечерта грижата имат Andrey, Funkusion и Stoyo
 
На 25-и ноември (четвъртък) Reel Feel, освен със своя горещ DJ сет, в самото начало на вечерта Quantic ще ни даде възможност да го опознаем по-отблизо - не само от музикалната му страна. За целта Уил Холанд ще участва в отворена дискусия и ще отговаря на въпроси, свързани с него самия, творчеството му, причините да заживее в Колумбия, какви са предимствата на колумбийския ром, както и как се става световноизвестен творец на скромната възраст от 30 години. След 20:00 часа всички посетители ще имат възможността да се включат в разговора със свои въпроси и да ги отправят лично към Quantic.

Reel Feel вечерта ще продължи с представянето на специална селекция от кратки анимации на продуцентска къща Компот Колектив (Compote Collective), която ще започнат в 21 часа. В нея участват 6 от авторите на колектива, сред които родни и чуждестранни имена.
Веднага след прожекцията, за да повдигнат настроението и да дадат старт на танците грижата имат Андрей (Park Live), Stoyo и Funkusion (Groovy Sessions). И тримата се славят с таен арсенал от музикален подбор и способността си да придават на танцовите ни заложби неподозирани измерения.



Разбира се, кулминацията на вечерта се очаква с излизането на Quantic зад пулта, който обещава да носи много горещ, тропически, джаз, фънк и соул заряд. Поради това, експлозия от позитивен дух ще можем да очакваме по всяко едно време на нощта.
За най-изявените танцьори има назначен и специален Таен агент 38 и да награди 4 човека с титлата „The Best Dancer”. Освен с похвала те ще си тръгнат и с подарък – тениска със специален за вечерта печат, дело на магазин “38-ThirtyEight”.
Билети за събитието може да закупите предварително от мрежата на Eventim на цена 15 лева, като в дена на събитието тяхната цена ще е 20 лв.
Домакин на поредицата Reel Feel събития е Sofia Live Club. Специалните меломански вечери са с подкрепата на още един наш приятел с отявлен естетски вкус - ирландското уиски Bushmills. За още подробности около партитата, участниците и най-вече за възможности да се сдобиете с безплатни билети за отделните събития може да следите официалния сайт https://reelfeel.bg, Twitter профила на Reel Feel - https://twitter.com/reel_feel или се присъединете към страницата във Facebook - https://sn.im/reelfeel. www.reelfeel.bg www.quantic.org/
www.myspace.com/quanticmusic
www.compote-collective.com

-------

За Quantic:

За родителите си Quantic e известен под името Уил Холанд (Will Holland), но е много вероятно и те вече да го наричат по-често Quantic. Едва на 30 години младият англичанин има солидна творческа подплата зад гърба си и главоломно музикално развитие. Eто защо на 25-и ноември от него можем да очакваме музикални пикантерии, които надминават обикновения DJ сет и са пропити с много горещ и екзотичен музикален аромат.

Неговият безпогрешен и непоклатим джазиран усет към актуалния денсфлор звук, суровите ударни инструменти, автентичния фънк и тропическата тръпка не подлежат на оспорване. Всичко с марката “Quantic” винаги е било и продължава да бъде синоним на високо творческо и музикално качество, което вдъхновява с всеотдайната любов и отдаденост на музиката. Ако трябва да се опише с цифри, говорим за 14 издадени албума в период от 9 години, участия по почти всички музикални фестивали в света и общо над 100 хиляди продадени записа от всичките му проекти. Музиката на Quantic е използвана в известни реклами, а освен всичко останало той е главният елемент в цели 5 отделни проекта: Quantic, Limp Twins, Quantic Soul Orchestra, Flowering Inferno и Quantic & His Combo Barbaro. Уил е мозъкът и зад албума „I’m Thankfull” на небезизвестната Spanky Wilson, записвала с имена като Marvin Gaye, Sammy Davis младши, Lalo Schifrin, Jimmy Smith и Willie Bobo.
Последната и най-актуална локация на Quantic е Кали, Колумбия, където се премества да живее, след като първоначално заминава там врменно в търсене на традиционна местна музика и музиканти. Именно в Колумбия той сформира новия си проект Quantic & His Combo Barbaro, черпейки вдъхновение от горещите латиноамерикански музикални извори. В последната му формаци влизат таланти от Панама, Бразилия, Перу и Колумбия, което говори еднозначно за богатството на албумите му.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 2| 7192 |22.11.2010 Мистерията Ван Хален . 0| 7042 |18.11.2010 Вокалистът на Anathema живее до Пер Лашез . 0| 5882 |10.11.2010 Хем Тънка, хем Червена, хем Рок седмица! . 1| 7944 |09.11.2010 В очакване на легендарните Roxette...

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads