Реклама / Ads
1| 6088 |14.10.2010 ФРОГ МЮЗИК

SPIRIT of Burgas в топ 10 на UK Festival Awards

.
За втора поредна година българският фестивал SPIRIT of Burgas успя да се нареди сред най-добрите фестивали в света в категорията BEST OVERSEAS FESTIVAL на UK Festival Awards.
 
С едва второто си издание от 2009г., музикалният форум намери място сред номинираните за британските фестивални награди. Тази година успехът е още по-голям, защото SPIRIT of Burgas се нарежда в топ 10 Best Overseas Festivals, благодарение на многобройните гласове, дадени за него. Радващ е факта, че един млад български фестивал е повод за създаване на общност от хора, които подкрепят една позитивна кауза. А каузата е в България да се случва голямо по мащаби събитие с международна културна стойност и отзвук, събитие, което обединява на едно място, по едно и също време, хора от различни възрасти и с различни интереси.

Гласуването за определяне на финалистите сред 10те номинирани във всяка една категория на UK Festival Awards продължава до 27 октомври на www.festivalawards.com. Победителите ще бъдат обявени на 18 ноември 2010г. на официална церемония в Лондон. Всеки, който даде своя вот, има шанс да спечели 2 V.I.P. билета за всеки от фестивалите - победители в надпреварата.

Подкрепата с личния вот за SPIRIT of Burgas за UK Festival Awards е не просто подкрепа за най-мащабният музикален фестивал на страната ни, но и стъпка в изграждане на позитивния имидж на България.
Към апела за гласуване в подкрепа на SPIRIT of Burgas се присъединява и екипът на марката Beck’s. Тази година немска марка бира №1 в света партнира на третото и най-успешно до момента издание на фестивала.

„Да бъдем партньори на събитие като Spirit of Burgas за нас беше изключително удоволствие и признание. Радваме се, че Beck’s беше част от атмосферата на най-силното до момента издание на фестивала”, коментира Василена Даскалова – бранд мениджър на Beck’s в Каменица АД. „Номинацията в категорията BEST OVERSEAS FESTIVAL на UK Festival Awards е логично признание за усилията на организаторите и целия екип, който направи възможно подобно мащабно събитие. Давайки своя глас за фестивала, музикалните фенове изразяват своята положителна оценка и към всички тях. А това определено мотивира организаторите на SPIRIT of Burgas и неговите партьори за все по-вълнуващи музикални предизвикателства и през следващите години”, допълва Василена Даскалова.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 6024 |16.08.2010 ОРГАНИЗАТОРИТЕ НА SPIRIT OF BURGAS БЛАГОДАРЯТ НА ЕКИПА НА JACK DANIEL`S ROCK STAGE . 0| 5941 |03.08.2010 Jazz & Blues сцената на SPIRIT of Burgas . 0| 11213 |29.07.2010 GO Dutch! – електорнната сцена на SPIRIT of Burgas . 0| 6507 |17.07.2010 Пълната програма на Spirit of Burgas

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads