Реклама / Ads
4| 6416 |07.04.2014 ХРАНА И ВИНО

Агнешкото поскъпна: плешката -13,50 лв., бутът -15,50 лв.

.
Агнешкото за Великден върви по магазините на цена над 12 лева. Живото тегло пък е между 4 и 6 лв. за килограм.
 

 

Агнешкото за Великден върви по магазините на цена над 12 лева. Живото тегло пък е между 4 и 6 лв. за килограм.

 

Поскъпването се дължи на това, че в София, Варна, Пловдив и други големи градове агнешкото във фермите е било капарирано месеци по-рано от големи прекупвачи и магазини. Сега на практика агнета за продан почти няма, съобщава bTV.

 

Агнешката плешка стига до 13,50 лв, а бутът - 15,50 лв.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 3| 10596 |06.04.2014 Мммммм! Римска кухня . 5| 7046 |05.04.2014 ООН: Кафето става лукс заради болест . 0| 7302 |04.04.2014 Как да борим вкусно пролетната умора . 1| 8380 |02.04.2014 Малки изби и чужди вина на Винария 2014

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads