Вторник, 21 Ноември 2017, 14:00
Frognews
0| 4984 |06.07.2016

Французите умират за салата Нисоаз

.
Всеки един французин, особено ако е от Ница, ще завиди заради тази гурме салата. Всички сме чели за салата Нисоаз. Варено яйце, зелен фасул, риба тон и други неща...

Ето деконструкция на тази рецепта. В тиган на умерена температура карамелизирате 1 глава лук с малко балсамов оцет и захар за около 40 мин. Изваждате го от тигана и слагате отново в него за 5 минути зеления фасул и чери доматите леко да се запържат. През това време обърквате риба тон, 100 г крема сирене, лимон и малко от карамелизирания лук. След доматите и зеления фасул в същия тиган чуквате две яйца, да станат на очи. Редите всичко отделно в чиния, яйцето го слагате отстрани върху препечена филия. Имате интересна френска салата с ваш щрих и нюанс. (undertheline.net)

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

. Препоръчват риба, яйца и мляко за здрав сън 0| 2514 |19.11.2017 . Папата забрани да се продават цигари във Ватикана 0| 2959 |10.11.2017 . Наши готвачи отиват на кулинарните Оскари в Торино 0| 4252 |09.11.2017 . Българите ядат месо пълно с антибиотици 5| 5258 |06.11.2017

КОМЕНТАРИ

Реклама
Реклама
Реклама

БЛОГОВЕ

Ние използваме "бисквитки", за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия

Разбрах