Реклама / Ads
0| 7357 |06.07.2016 ЛАЙФ СТАЙЛ

Французите умират за салата Нисоаз

.
Всеки един французин, особено ако е от Ница, ще завиди заради тази гурме салата. Всички сме чели за салата Нисоаз. Варено яйце, зелен фасул, риба тон и други неща...
 

Ето деконструкция на тази рецепта. В тиган на умерена температура карамелизирате 1 глава лук с малко балсамов оцет и захар за около 40 мин. Изваждате го от тигана и слагате отново в него за 5 минути зеления фасул и чери доматите леко да се запържат. През това време обърквате риба тон, 100 г крема сирене, лимон и малко от карамелизирания лук. След доматите и зеления фасул в същия тиган чуквате две яйца, да станат на очи. Редите всичко отделно в чиния, яйцето го слагате отстрани върху препечена филия. Имате интересна френска салата с ваш щрих и нюанс. (undertheline.net)

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 2745 |29.04.2025 Брайън Адамс ще пее тази вечер в зала „България“ . 0| 2819 |23.04.2025 Трио VIVA с нов прочит на емблематичната „Защо“ на Б.Т.Р. . 0| 4438 |10.04.2025 Гейша от ферма Dulce Misterio – изящество в чаша, само във Ведра Кафе . 0| 3582 |31.03.2025 HOLIDAY PARK стартира поредица от фен срещи с Калоян Димитров – Ballan

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads