Реклама / Ads
0| 7411 |06.07.2016 ЛАЙФ СТАЙЛ

Французите умират за салата Нисоаз

.
Всеки един французин, особено ако е от Ница, ще завиди заради тази гурме салата. Всички сме чели за салата Нисоаз. Варено яйце, зелен фасул, риба тон и други неща...
 

Ето деконструкция на тази рецепта. В тиган на умерена температура карамелизирате 1 глава лук с малко балсамов оцет и захар за около 40 мин. Изваждате го от тигана и слагате отново в него за 5 минути зеления фасул и чери доматите леко да се запържат. През това време обърквате риба тон, 100 г крема сирене, лимон и малко от карамелизирания лук. След доматите и зеления фасул в същия тиган чуквате две яйца, да станат на очи. Редите всичко отделно в чиния, яйцето го слагате отстрани върху препечена филия. Имате интересна френска салата с ваш щрих и нюанс. (undertheline.net)

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 50092 |04.07.2025 Карлос Насар вече е ерген, раздели се с Маги . 0| 3548 |01.07.2025 Изберете бижу, което носи послание, със златни пръстени от Carmel Gold . 0| 3952 |28.06.2025 Червило, гланц за устни или балсам – правилният избор за всяка ситуация . 0| 2908 |11.06.2025 Радост за феновете на "Блек Сабат": Откриват изложба със студийна техника на групата в Бирмингам

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads