Реклама / Ads
0| 3672 |22.10.2023 МЕСТНИ ИЗБОРИ 2023

Владислав Николов: Мога да променя битието на Плевен в положителна посока

.
Владислав Николов е човек с богата биография на професионалист, политик и общественик. Кариерата му започва като инспектор по приходите в НАП, след което следват позициите на административен директор на ВиК и директор на Инспекцията по труда. По-късно е избран за народен представител в 42-то, 43-то и 44-то Народно събрание. Към момента е финансов мениджър в частна компания.
 

„Мотивацията ми да се кандидатирам за кмет е свързана с това, че през годините съм натрупал доста опит и смятам, че мога да дам нещо на град Плевен. Включих се в тази надпревара с чисто сърце и идея, че мога да му променя битието в положителна посока“, казва кандидатът за кмет на „Заедно за силна община“ Владислав Николов.

 

„Това, което се случва в нашия град на мен лично не ми харесва, а и от моите срещи с хората виждам, че почти на никой не му харесва. Ние трябва да направим нещо ново, трябва да променим начина на управление на нашия град. Плевен запада, младите хора го напускат – искам да променя това“, заявява Николов.

 

„Трябва да се намерят нови източници на вода за град Плевен, защото в момента градът е на режим. Ако се подменят тръбите в целия град това са около 500 млн. лв., но ако открием нови източници- кладенци, сондираме и хванем този приток, Плевен няма да е на режим и след това поетапно ще се кандидатства и ще бъдат подменени тръбите. Твърдо съм решен, че това ще е моята визия за следващите 4 години – подмяна на ВИК тръби и нови източници на вода. Този проблем няма да се реши от само себе си. Това е в дългосрочен аспект“.

 

Владислав Николов каза, че има мечта да види една поне улица направена в Плевен, на която да няма кръпки на нея.

 

„Бюджетът на Плевен е 190 млн. лв. При правилно финансиране и политика, която кметът е заложил в бюджета за 4-годишната си визия за развитието на град Плевен мисля, че могат да се отделят ресурси, за да се разрешат наболелите проблеми“, категоричен е кандидатът за кмет.

 

„Почистването на междублоковите пространства е нещо лесноосъществимо и може да го реализираме с малко ресурс и повече желание това ще се случи. Кварталите „Дружба“ и „Сторгозия“ могат да бъдат чисти и приветливи“.

 

„Призовавам плевенчани да ни подкрепят с номер 13, мен като кандидат за кмет и моята листа с общинските съветници на „Заедно за силна община“.

В листата имам действащи съветници, хора с опит от различни видове професии, които могат да помагат, ентусиазирани са и имат желание да работят за развитието на град Плевен. Аз съм човек на действието – по-малко да се говори, повече да се върши и да покажем резултати на нашите съграждани в период от година – година и половина, че може да се случи“, добави кандидатът за кмет.

 

Владислав Николов и листата с кандидати за общински съветници на „Заедно
за силна община“ с номер 13 в бюлетината на изборите на 29 октомври.


https://republikanci.bg/bg/1697959167.html


Видеото с кандидата за кмет на Плевен на "Заедно за силна община" с
номер 13 Владислав Николов може да гледате тук:

 

https://www.youtube.com/watch?v=kFK0A1mDs-Q&t=6s

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 3799 |21.10.2023 Ваня Григорова: Необходима е промяна във философията на управление на столицата, истинските демократи сме ние . 4| 4694 |21.10.2023 Новият площад “Възраждане” - с 500 подземни паркоместа и парк . 1| 3741 |21.10.2023 Ваня Григорова: София изгуби 165 млн. лв. европейско финансиране заради неизградената RDF-инсталация за производство на енергия . 0| 3650 |21.10.2023 Бюлетините тръгват към общините за местния вот

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads