Реклама / Ads
0| 4496 |27.09.2020 НОВИНИ

От 1 октомври офисите на ЧЕЗ в 7 града ще работят с еднакво работно време всеки ден от седмицата

.
ЧЕЗ уеднаквява работното време на офисите за работа с клиенти на дружествата на компанията в България в различните дни от седмицата в 7 града. Центровете за обслужване на клиенти във Видин, Враца, Монтана, Ловеч, Благоевград, Перник и Кюстендил ще работят от 08:30 ч. до 17:00 ч. всеки ден от понеделник до петък.
 

Анализ на компанията показа, че въведеното до момента различно работно време през отделните дни не постига планираната ефективност при обслужване на клиентите. С цел улеснение на потребителите, посещаващи центровете за различни услуги, свързани с дейността на дружествата на ЧЕЗ в България, компанията създаде организация за оптимизиране на работата по начин, който да позволи всеки ден офисите да отварят и затварят по едно и също време. Новата организация ще подпомогне и по ефективната обработка на всички, новопостъпили през деня документи, след приключване на работата с клиенти.

 

Промяната влиза в сила от 01 октомври 2020 г. Повече информация за работното време на всички офиси за обслужване на клиенти на ЧЕЗ може да бъде намерена на корпоративния сайт www.cez.bg, в секция „Контакти“.

 

ЧЕЗ напомня, че от 28 септември 2020 г. клиентският център на дружеството на бул. „България“ № 98 в София се мести на ул. „Тодор Каблешков“ № 6. Мястото на новия офис е с по-комуникативна локация, съобразено е нарастващата нужда от по-голям капацитет на обслужване и дава възможност за спазване на всички противоепидемични мерки в новите условия на работа.

 

В извънредната ситуация е препоръчително потребителите да посещават офисите на центровете за обслужване на клиенти само в краен случай и при неотложна необходимост, като за  връзка с дружествата на ЧЕЗ в България  използват и възможностите за дистанционен контакт – информационна линия 0700 10 010, имейли info@cezelectro.bg и klienti@cez-rp.bg, корпоративните сайтове cez.bg и cez-rp.bg, както и фейсбук профилите @cezelectrobg  и @www.cez.bg.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 8| 6945 |24.09.2020 Протестиращи искат участие в ”Панорама”. Застават пред сградата на БНТ утре . 6| 5959 |17.09.2020 ”Еuractiv”: Журналистите са третирани като враг в новата сграда на НС в България . 5| 5022 |14.09.2020 Красимир Вълчев отхвърли възможност за затваряне на училищата след 1 октомври . 18| 5846 |13.09.2020 Българите във Виена огласиха улиците на града с викве ”ОСТАВКА!” /видео/

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads