Реклама / Ads
3| 5650 |25.02.2019 НОВИНИ

Абсурдите по ”Графа” продължават - шахта в дърво

.
Чудим се как да коментираме поредната глупост по ул. Граф Игнатиев - шахта в дърво!
 

Освен че е наистина #HUBAVO, шахтата гарантира неговото скоропостижно изсъхване и стоварване върху главите на пешеходците. Не, няма да ни уморите и накарате да приемем този грандиозен провал, случващ се пред очите ни, в центъра на София, вече десети месец! Цялата некадърност, незаинтересованост и липса на капацитет на общината стана видима за всички. Въпреки огромното време и финансов ресурс, с които кмета и екипът ѝ разполагаха, успяха да постигнат такива #ВидимиРезултати, явно това им е максимумът.

 

Това е поредният случай на подобно безхаберно отношение към градската зеленина, качеството, естетиката и детайлите на ДжиПи груп, но вместо глоба те получиха отсрочка от 79 дни заради "непредвидимо обстоятелство" под формата на дъжд. Фирмата не беше глобена нито веднъж за "съчетанията и красотите" по ул. Граф Игнатиев, с което всъщност кметът ясно доказа, че не защитава обществения интерес.

 

Чудим се дали София изобщо има кмет, който да реагира и взима мерки за проблемите? Дали е допустимо ролята на Йорданка Фандъкова се изчерпа с присъствието на лишени от смисъл "проверки" по обектите за пред медиите? Къде е обещаният от нея "контрол на контрола" и платеният с 1 милион лева строителен надзор, който "непрестанно е на обекта"?

 

Йорданка Фандъкова - Yordanka Fandakova - дължите сериозни отговори, защо не спира мърляващината по обект за 24 млн. лв., който трябваше да бъде напълно завършен на 3-ти Март? Докога ще допускате глупост след глупост и ще обяснявате, че #РемонтНаРемонта е за сметка на изпълнителя? Къде потъват парите ни!? Трябва да се срамувате от отношението към София и софиянци - те не заслужават това!

#СпасиСофия #ГафИгнатиев #СтигаВече

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 7302 |18.02.2019 Иванчева и Петрова продължават с разкритията в съда . 1| 5618 |29.01.2019 Тихомир Стойчев: Службите за сигурност продължават да се използват като бухалки . 3| 7491 |12.12.2018 Христов и Зяпков: Трупът на КТБ все още мирише, продължават да разграбват ”кухата” банка . 4| 6820 |05.12.2018 Барети пред Фрог: Безобразията в СОБТ продължават

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads