Реклама / Ads
3| 2926 |28.06.2023 НОВИНИ

Адв. Бекирска: Добре е, че Терзиев не нападна Фандъкова, а отчете положителното

.
Йорданка Бекирска
”Терзиев е диалогичен и няма политическа та риторика, която виждаме. Като го питаха за Фандъкова, той не започна с директни нападения и критика, ами напротив. Това беше много впечатляващо. Направи го с достойнство, каза, че уважава положителните неща, които са постигнати, и в други сфери може да се надгражда” Това заяви адв. Йорданка Бекирска.
 

"Аз съм много впечатлена от тази кандидатура и се радвам, че точно по този начин беше подреден пъзела накрая, защото от една страна имаме Васил Терзиев като предложение за кмет на София с всичко, което върви след него, и от друга страна имаме Борис Бонев като водач на листата и евентуално председател на общинския съвет. Защото за да работи машината плавно, тези две звена трябва да бъдат в единомислие и реално това е най-важното да се случи. Тоест, ако искаме да се реализират тези планове, няма как това да се случи ако общинския съвет не работи и не подпомага тези решения. Тоест, едно мнозинство, за да няма опция да бъде бламирано по някакъв начин, е изключително важно", каза още тя в предаването "Пресечна точка" по "Нова телевизия".


"Другото, което е много важно, и което го прави различен, аз видях екипността. Това, че от месеци знам и съм чувала, те работят с идеята да направят един много добър екип от експерти. Хора, които бяха избирани и селектирани по много точни критерии за техния професионализъм и умения да работят в екип. Във всички сфери - като започнем от култура до екология. Така че всичко това в момента започва да работи в една посока и да имаме един работещ механизъм. Това го прави различен. Защото подготовката за следващите четири години беше започнала две години преди това. ", добави Бекирска.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 2754 |28.06.2023 Бонев: Постовете не са били водещи за нас, Васил Терзиев е с изключително голям управленски опит . 18| 2931 |28.06.2023 Васил Терзиев: Чувствам, че мога да бъда полезен, имам екип. Това, което се е случило някога не трябва да се повтаря . 45| 6823 |27.06.2023 Васил Терзиев, кандидатът за кмет на София: Камък по камък ще направим столицата европейски град /видео/ . 12| 3244 |27.06.2023 Предприемачът Васил Терзиев ще бъде представен днес като кандидат за кмет на София

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
Реклама / Ads