Реклама / Ads
38| 6933 |08.05.2020 НОВИНИ

Адв. Елена Гунчева: България е разделена - хунта и народ!

.
Един съмнителен бизнесмен тази сутрин каза по БТВ това, което всички знаем, но повечето не смеят да кажат на глас – България се управлява от хунта. Корупцията и престъпността са част от управлението. Държавните институции и службите за сигурност, както и прокуратурата се използват като бухалка срещу неудобните на властта.
 

Трябваше ли Васил Божков да ни казва нещата, които знаем? Може би. Защото удобните журналисти, обслужващи властта, не смеят. Не смеят дори да се противопоставят на ежедневните циркови брифинги и обидите, които се отправят към българите от страна на Бойко Борисов.


България днес е разделена. На хунтата, подкрепяна от дебилните си привърженици и тези, които не могат да оцелеят извън държавната хранилка и престъпността и тези, които мислят, изкарват с почтен труд хляба си и са запазили идентичността си на горди, смели и патриотични българи. Недоволството все повече се засилва с ежедневните абсурди, които ни сервира некадърното и корумпирано управление. Армия, полиция и служби се подчиняват и служат на хора, които са станали за смях не само в България, но и по света. Които превърнаха думата „българин“ в обида и посмешище.


Психодесните поддържа хунтата, защото именно тя слага чадър над престъпленията на прехода, безумната и разрушителна приватизация и реституцията. Днес хора като Иван Костов, стоящ зад продажбата на десетки, ак не и стотици работещи предприятия за жълти стотинки, Александър Йорданов, блестящ само с пълното си политическо безличие и липса на разум, Соломон Паси, незнайно на кого служещ, са патериците на Борисов. Заедно с патриотарите, които използват участието си във властта за осребряване на подкрепата си. Но не и за националните идеали, с които заблудиха избирателите си.


България на разумните, почтените и смелите вече ври. В недоволство и убеждение, че това повече не може да продължава така.


Все още картите се подреждат. Защото единственият проблем на доброто е, че не е толкова организирано като злодеите. Но промяната предстои. И всички трябва да бъдем готови за нея.

Елена Гунчева

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 4| 4676 |08.05.2020 България подписа декларация срещу опит на Русия да манипулира историята . 7| 4869 |08.05.2020 Елена Йончева настоява ЕК да гарантира, че отпуснатата финансова помощ за националните икономики няма да отиде в престъпни групировки . 22| 12513 |07.05.2020 Д-р Антония Първанова: Коронавирус има в България от ноември 2019 с три пика . 0| 4333 |07.05.2020 ”Синя” и ”зелена” зона стават платени от днес

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads