Реклама / Ads
1| 7631 |30.06.2016 НОВИНИ

Адв. Рангелов за Фрог: Прокуратурата ”скри” убиец с 12 присъди в Германия

.
Адв. Людмил Рангелов
Случаят „Хюриет Сюлейманов” е драматичен. Хюриет бе изпуснат да избяга заради безхаберието на прокуратурата. Има данни, че е в Германия, но това нищо не значи. Дано да е установен по адрес и по местонахождение, за може да бъде екстрадиран. Това заяви пред Фрог нюз адвокат Людмил Рангелов.
 

Когато на Хюриет Сюлейманов е решавана мярката за неотклонение, прокурорите са били напълно наясно със съдебното му минало. Прокуратурата и МВР не са си свършили работата по другите му деяния и не са му повдигнали обвинение.  Законът предвижда, че за деяния по непредпазливост, каквото е пътно-транспортното произшествие, човек не може да бъде задържан повече от 2 месеца.    

 

Прокуратурата е била небрежна по отношение на криминалното минало на това лице. Имало е възможност да му се повдигнат много обвинения. Дори управлението без книжка само по себе си е престъпление, а той не е имал такава.

 

Прокуратурата щом е видяла, че го изпуска по едното престъпление, трябвало е да му повдигне друго обвинение и да го задържи.

 

Хюриет не е проверяван за наркотици. Той се е държал агресивно и самонадеяно, което подсказва, че най-вероятно е употребил дрога. Обикновено проверяват само за алкохол и пропускат упойващите вещества. Много дрогирани хора са се измъкнали, защото са ги проверявали за алкохол вместо за наркотици. 

 

Припомняме, че на 5 май 2014 г. край град Луковит Хюриет Сюлейманов погубва трима младежи.

Влади, Цвети, Ники и Иван тръгват към София, където Влади и Цвети трябвало да държат изпит, тъй като са студенти по право.

 

На 5 км от Луковит обаче в тяхното платно връхлита БМВ, поръчков модел и удря челно колата на младежите. Шофьорът Влади завърта волана на дясно. При удара умират той и момчето, което се вози зад него.

Приятелката му Цвети изпада в кома и впоследствие умира. Третото момче е с по-леки наранявания. 

 

След удара шофьорът на скъпия автомобил бяга от мястото на инцидента. Той е 30-годишен мъж с 93 криминални регистрации и 12 присъди.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 4593 |30.06.2016 Оповестяват публично евродоклада от проверката на прокуратурата . 1| 8798 |30.06.2016 Горчева за Фрог: Днешният ЕС помпа комунистически гномове и мутри в България . 1| 6850 |29.06.2016 Само във Фрог: Операцията по залавянето на Ицо Полицая- тактически гаф на МВР . 1| 6718 |29.06.2016 Е. Славкова за Фрог: Израел стои зад атентата на летище „Ататюрк”?

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads