Реклама / Ads

29| 22795 |26.07.2020

Адвокат направи на пух и прах ГЕРБ-жени заради двойния им аршин срещу насилието

.
Албена Белянова
Дълбоко съм развълнувана от острото осъждане на насилието над жени от ЖЕНИ ГЕРБ. Чудо невиждано! Просветление! Катарзис!

Приличат на смъртно болен, който осъзнава източника на болестта.
Настояват за търсене на отговорност „съгласно законите на РБ на ВСЕКИ, който обижда български граждани, без значение дали това се случва на протест или в социалните мрежи“. Това не било свобода на словото, а било АНАРХИЯ!


Браво, ЖЕНИ ГЕРБ! Елате при нас на протестите! Там сме много жени – български граждани, професионалисти, майки, които ръководители на държавни институции и техни подчинени по време на правителството на Борисов 3 подло и грозно ни унижаваха не веднъж. Застанете и до нас и до децата ни, които също са на протестите! Там е и Цвети, която бе бита, душена и влачена!


ЖЕНИ ГЕРБ, пламенно ни подкрепете и остро осъдете действията и бездействията на управляващите, с които беше накърнено моето достойнство, достойнството на д-р Асена Стоименова, на Биляна Петрова, на Десислава Иванчева, на майките на деца с увреждания, на майките на деца с онкохематологични заболявания, на пострадалите от насилие жени и техните близки, на медицинските сестри. Всички ние бяхме не само унижавани, но и институционално мачкани, а тези, които си позволиха да ни обиждат, клеветят и набеждават още не са понесли отговорност.


Всяка една от нас не заслужава такова отношение. Не заслужаваме да бъдем нагрубявани и опозорявани. Нали, ЖЕНИ ГЕРБ?
ЖЕНИ ГЕРБ, дълбоко съм убедена, че с радост и вдъхновение ще приемете поканата ми за присъствие в открито заседание на Комисията за защита от дискриминация по подадената от мен жалба за нарушение на Закона за защита от дискриминация от страна на МИНИСТЕРСКИЯ СЪВЕТ, представляван от Бойко Методиев Борисов – министър-председател, МИНИСТЕРСТВО НА ФИНАНСИТЕ, представлявано от Владислав Иванов Горанов – министър, и МИНИСТЕРСТВО НА ТРУДА И СОЦИАЛНАТА ПОЛИТИКА, представлявано от Деница Евгениева Сачева- министър.


Подадената от мен жалба е затова, че Държавата чрез Министерския съвет, Министерство на финансите и Министерство на труда и социалната политика позволи да бъде уронено човешкото ми достойнство и да бъда тормозена и преследвана. С непредприемането на действия, в рамките на предоставените им правомощия, за ефективна защита срещу актовете на дискриминация, довели и до публичното ми принизяване като български гражданин и юрист, за разкриване на обективната истина, с което бездействие фактически подкрепиха недопустимото поведение на ръководител на държавна институция, бе накърнено не само доброто ми име, но и вярата ми в добросъвестността и безпристрастността на органите, които имат нормативно установени задължения за постигане на целите на Закона за защита от дискриминация.
Очакваме ви! ЗаЕдно за ОСТАВКА!
ПП. Каня и ПРАБАБИ ГЕРБ- Петревене, които също подкрепяли протестите и осъждали поведението на Даниела Д.

 

Адвокат Албена Белянова, ФейсбукДълбоко съм развълнувана от острото осъждане на насилието над жени от ЖЕНИ ГЕРБ. Чудо невиждано! Просветление!...

Публикувахте от Albena Belyanova в Събота, 25 юли 2020 г.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay Donate now
Реклама / Ads

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

. Валентин Радев адвокатства на Дариткова: Не само протестиращите имат права 34| 4927 |25.07.2020 . Адвокати протестираха, искат оставката на Висшия адвокатски съвет 5| 4777 |24.07.2020 . Адвокати излизат на национален протест. Искат нов Висш адвокатски съвет 19| 7640 |18.07.2020 . Свободните адвокати поискаха оставката на Иван Гешев и Данаил Кирилов 13| 8410 |14.07.2020

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads

НАЙ-ЧЕТЕНИ

    Реклама / Ads

    БЛОГОВЕ