Реклама / Ads
5| 5332 |02.06.2020 НОВИНИ

Акциите на ФК ”Левски” са в София. Наско Сираков е новият собственик

.
Наско Сираков
Дългоочакваните акции на ПФК Левски, които досега бяха на името на Георги Попов, вече са в София и са джиросани на името на Наско Сираков. Очаква се в най-скоро време Наско Сираков да даде пресконференция, на която да отговори на въпроси за финансирането в клуба оттук нататък.
 

Легендата на "Левски" Наско Сираков потвърди, че от днес вече е собственик на мажоритарния дял акции в клуба 86,6%. 

 

Божков вече потвърди, че ги е джиросал на новия собственик на Левски, но без да назовава името му. Според мненията в социалните мрежи, “Синя България” искаше това да бъде Наско Сираков, особено след легендата завърши на върха в анкетата, публикувана във фейсбук профила на бизнесмена.

 

Ето какво пише в изявлението на Сираков в сайта на "Левски":

 „Скъпи левскари,

От тази сутрин, 2 юни – Деня на Христо Ботев и на загиналите за свободата и независимостта на България, съм собственик на 86,6% от акциите на „ПФК Левски“ АД. Искам да изкажа своята благодарност на г-н Георги Попов и г-н Васил Божков за направеното в любимия ни клуб досега и за това, че изпълниха поетия ангажимент да не пречат на клуба. Тъй като се нуждая от време за да се запозная детайлно със ситуацията в „Левски“, моля всички да проявят търпение до следващата сряда, 10 юни когато ще се състои първата ми пресконференция. В момента фокусът трябва да бъде върху предстоящите два много важни мача – с „Лудогорец“ в Първа лига и с „Локомотив“ (Пловдив) в полуфиналите за Купата на България.

Дела трябват! Само „Левски“!“

Ваш, Наско Сираков

 

Припомняме, че преди това акциите на Левски бяха джиросани на премиера Бойко Борисов, но министър-председателят на България отказа да ги приеме, а впоследствие те бяха първо в касата на клуба, а след това върнати в Дубай. Очаквано дяловете бяха джиросани на Наско Сираков, който вече изяви готовност да ги приеме. Легендата на „сините“ обяви, че след като те станат негови официално, ще даде пресконференция, на която ще обяви идеите за преодоляване на кризата и възраждане на клуба. По всяка вероятност, той ще изчака домакинството на Лудогорец и гостуването на Локомотив Пловдив за Купата на България идния вторник, след което ще говори за медиите.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 15| 6701 |30.05.2020 Божков: ПФК ”Левски” пък ще бъде хвърлен в задкулисието и превърнат в инструмент за политически игри и натиск . 26| 20024 |29.05.2020 Татяна Дончева: Хиндиляни, Тити-Мити, Сираков само обясняват, че Божков се е подиграл с ”Левски”. Друго не правят . 10| 5484 |25.05.2020 Акциите на ПФК ”Левски” - в ръцете на Сираков до няколко дни . 28| 7581 |24.05.2020 Борисов за писмото от ФК ”Левски”: Ще го накъсам и ще го хвърля в коша

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads