Реклама / Ads
6| 3175 |12.05.2021 НОВИНИ

Аламанов: При Борисов сякаш виждаме синдрома на нацупеното дете

.
Явно Борисов няма с какво да се похвали за тези 12 години управление. Затова не иска да му бъдат задавани въпроси. Дори Пламен Орешарски не си позволяваше да бяга от тях, колкото и да му беше неприятно. Сякаш при Борисов виждаме синдрома на нацупеното дете, на което не му е купена играчка. Явно в атмосферата по високите етажи въздухът е разредена и не могат да осъзнаят, че никой не е женен за властта завинаги.
 

Това заяви пред Българското национално радио комуникационният експерт Любомир Аламанов. 

 

Повод за думите му е церемонията по смяната на властта. Днес в длъжност встъпи служебният кабинет на Румен Радев, чийто състав стана ясен вчера. Церемонията се проведе в Гербовата зала на “Дондуков 2”, но бе при закрити врата - без присъствието на журналисти. 

 

Според Аламанов администрацията и политиците са като същество, което се сърди на гражданите. Ако са достатъчно кадърни, представителите на тази класа, която напуска властта, ще си намерят работа.

 

Пиар експертът доц. Александър Христо е категоричен - случилото се днес с бягането на лидера на ГЕРБ е продължение на липсата на комуникация на “Борисов 3”.

“Това, което виждаме, е следствие на напрежението на бившите и настоящите или бившите и бъдещите. Това напрежение тлее отпреди 4 април, но през последните седмици нараства. Между бившето и служебното правителство почти не може да има приемственост и знаем защо”, смята Христов.

 

Според него не бива да се подценява значението на един служебен кабинет. Юридическите му задължения са едно на ръка, но то би могло да отправи важни за обществото послания и сигнали за нормализация на обстановката в страната. 

И двамата експерти очакват промяна в комуникацията на новите лица в управлението и предоставяне на истинска, вярна информация.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 18| 5496 |12.05.2021 Миролюба Бенатова: Борисов си тръгва от задния вход. Това трябва да се запомни . 4| 3682 |12.05.2021 Борисов сам си пусна кадри от предаването на властта във Фейсбук . 18| 4006 |12.05.2021 БОЕЦ иска от Радев НСО да не пази вече Борисов . 18| 4684 |12.05.2021 Борисов се скри от журналисти и камери при предаването на властта

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
Реклама / Ads