Реклама / Ads
0| 2449 |09.06.2024 НОВИНИ

Криминалният психолог Росен Йорданов: Никой с никого няма да може да се конфигурира

.
Източник: скрийншот
Никой с никого няма да може да се конфигурира. ГЕРБ е в най-трудната ситуация. ГЕРБ са в изключително тежка позиция, имат един правилен ход - да предложат правителство на малцинството, но според мен няма да го направят. Това мнение изрази в интервю за “Нова телевизия”.
 

“Няма да направят коалиция само с ДПС, или с ИТН и ДПС”, категоричен е той. 

“Ако ДПС е по-скоро с щети от репутационна страна, то ИТН са “таралеж в гащите”. За опитен играч като Борисов - вярвам, че ще се държи като човек, който не е спечелил, а на когото са му сложили едно бреме”, е прогнозата на Йорданов. 

 

Журналистът Силвия Великова се съгласи, че Бойко Борисов и ГЕРБ са в най-трудната позиция, въпреки че са победители. “Нямат достатъчно гласове. “Продължаваме Промяната” вече официално се ситуирана като опозиция. Не вярвам да направят грешката и това да се окаже трик. Най-вероятен изглежда вариантът ГЕРБ да предложат правителство на малцинството, след което да кажат, че са опитали, но никой не ги е подкрепил. Борисов никога не е имал 121 гласа, за да очаква да ги получи сега”, коментира тя. 







Политологът Стойчо Стойчев предположи, че има вариант да се предложи кабинет по подобие на този с проф. Габровски, който да очаква подкрепа от останалите политически субекти. “Коалицията означава поемане на ангажименти, ако само дадеш подкрепа - бягаш от него”, обясни той. 

 

Според Нидал Алгафари в политическия диалог липсва джентълменство и доминира липса на нормален човешки диалог. “Няма да стигнем доникъде в този вариант”, категоричен е той. 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 21| 5319 |09.06.2024 Финалните екзитполове: ГЕРБ и ДПС имат 121 депутати . 3| 2360 |09.06.2024 Как ще се позиционират българските представители в Европейския парламент? . 1| 2994 |09.06.2024 Бойко Станкушев, АКФ: В преддверието на катастрофа сме

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads