Реклама / Ads
15| 8792 |20.12.2020 НОВИНИ

Албена Белянова: Трябва да изгоним Борисовщината и Пеевщината от държавните институции

.
Албена Белянова
С прекратяването на проверката за скандалните записи на Борисов Специализираната прокуратура не остави съмнение, че е лесно, когато си прост. Не бъдете сложни и няма да има кой да ви накаже!
 

Проверката е установила, че няма достатъчно данни, въз основа на които да се направи основателно предположение за извършено престъпление, и че не е установено проблемно поведение на Борисов.

 

Понеже живеем в правова държава и всички сме равни пред закона, след 18.12.2020 г. вече не е проблем/ престъпление всеки български гражданин да:


вкарва държавни институции на някого "да му размажа физиономията, че не се съобразява с мене..."


бъде предварително да информиран от съдебната власт за предстоящо повдигане на обвинения, в резултат на което някой „ще изгори“ и ще „го съсипят“


говори вулгаризми по отношение на европейски лидери и да „ги наеб*л с 200“
"изгаря" опонентите си


нарича председателя на НС "проста кърджалийска пут*а"

 

Специализираната прокуратура разяснява, че "всякакъв друг вид отговорности се осъществяват при различни условия". Предстоят избори. Съдбовни избори. Те са възможността за "сложните" да създадат различни условия, при които на "простите+ няма да им е лесно и ще има кой да ги накаже.

 

"Рядко ще сте пред съдбовни избори. Развратът иде от малките компромиси и от ежедневността на злото. Ще маскирате страха си като разумност, алчността си – като предвидливост, а безчестието си – с изкусна аргументация“ ни каза Кристиан Таков.
Трябва да сме безкомпромисни. Трябва да (им) свалим маските. Трябва да направим нещо без аналог – да изгоним Борисовщината и Пеевщината от държавните институции. За България.

 

Facebook, адв. Албена Белянова




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 10| 6085 |18.12.2020 В. Енчев към Е. Захариева: Българските посланици в ЕС трябва да налагат историческата истина за Македония . 14| 5707 |15.12.2020 Д-р Мими Виткова индиректно към Борисов: Предварителни обещания не би трябвало да се дават . 7| 4133 |15.12.2020 Албена Белянова: АДФИ отново погазват законите, ще се видим в съда . 6| 4401 |18.12.2020 Ивета Чернева за Фрог: Администрацията на Байдън трябва да се подготви за мега-тенденцията срещу разширяването в Европа

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
Реклама / Ads