Реклама / Ads
26| 9249 |31.03.2019 НОВИНИ

Алгафари: Кубрат Пулев трябваше да се извини за петното, което лепна на всички нас

.
Нидал Алгафари
Приятели, прочетох много коментари относно поведението на български боксьор след боксова среща в Калифорния и се възмутих, за това ще споделя някои мисли с вас.
 

Има две гледни точки. Едната е според правилата за дадена страна, а втората е според възпитанието. И двете се обединяват около едно, личното пространство е неприкосновено. Всеки може да допусне всеки в личното си пространство и това е негово право. Никой няма право да нахлува в личното пространство без съгласие. но явно мутренското поведение от преди години, че момиче, отишло да се забавлява и танцува в дискотека, значи е отишло да да си търси секс. Много мутри благодарение на грубата си сила, охранителите около него и безнаказаността, си позволяваха да дърпат момичетата по тъмните кьошета или в тоалетните и да ги насилват. Онези мутри тогава, си въобразяваха, че облечената сексапилно, изглеждащото красиво момиче е длъжно да задоволи нагоните им. За тях всяко такова момиче е "Курва" и разпоретина, каквото и да означава това.


Обяснението, че някой имал адреналин в повече, защото до преди малко се е бил и е логично мачовски да мляска репортерка е нелепо. Гледали сме много спортисти след боксови мачове и други гладиаторски битки но не съм виждал Джошуа да се нахвърля по този начин. Ако адреналина след мача е причината, то е логично щом свърши играта такива да ги затварят в клетки докато не им мине мерака.





И вместо да се извини боксьорът за постъпката си, която е срам за цялата ни нация, той и екипът му решиха, че ще покажат от частното си парти, как репортерката се весели и колко е лъжлива в завеждането на делото, че е златотърсачка, долен парцал, и нашите мачовци я нарекоха "курва".Ще обясня каква е причината за направеното от нея. След излъчването на прословутата целувка, вероятно много хора в цивилизионните страни са се възмутили и са я упрекнали, защо е позволила това. За да се защити от упреците в онези държави е длъжна да поиска компенсация. Нещо както преди години е предизвиквало дуели. Сега дуелите за обида се решават в съда.


Това, че отишла на партито след това, това е работата ѝ като репортер. Там тя има право да седне в скута на който си поиска, защото тялото е нейно и тя преценява на кой ще го отдава.Явно в случая боксьора не е бил онзи, който тя е поискала.


И така стигаме до правилата. Когато си в държава в която има такива правила си длъжен да ги спазваш. Не можеш да закачаш, дърпаш, целуваш, насилваш никой, даже да си именит боксьор.За подобни случки кандидат за президент на Франция бе осъден. За подобни действия няколко боксьора в САЩ бяха осъден и лежаха в затворите. Нямаше ли кой да обясни на боксьора ни тези правила? Нямаше ли кой да му подскаже, че обяснението с първичността му, емоционалността му, адреналина му са още по-обидни.


Мисля, че той трябваше да се извини и да намери начин да изчисти петното върху себе си, което се лепна и на всички нас.

 

Пиар експертът Нидал Алгафари, Фейсбук

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 6| 5637 |30.03.2019 Компроматна война: Тервел Пулев пусна клип със Суши как танцува в скута на мъж . 13| 4716 |29.03.2019 Джени Суши иска отнемане на лиценза на Кубрат Пулев . 5| 5042 |26.03.2019 Шефовете на Джени Суши: Заради насилието й ще заведем дело срещу Пулев . 5| 4406 |24.03.2019 Грандиозна победа с нокаут за Кубрат Пулев, Тервел също бие

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads