Реклама / Ads
38| 10881 |19.06.2012 НОВИНИ

Арестант към полицаи: Ей, цървули, аз съм братовчед на Бойко Борисов!

.
Разкаялият се Памуков в съда
Чисто български екшън се разигра в Пловдив. „Ей, цървули! Какви сте вие да ви дам лична карта, не се занимавайте с мен. Аз съм втори братовчед на Бойко Борисов. Аз съм гражданин на Англия, ще ви еба майката и на четиримата”, крещял срещу полицaите Илия Памуков.
 

Той вилнял преди два дни в кв. „Тракия” гол до кръста, псувал униформените, замерял ги с мобилен телефон и банкноти и настоявал да го пуснат от ареста на Пето РПУ, съобщава podtepeto.com. Днес той се изправи пред съда в незабавно производство.

Призна се за виновен и отнесе две години и осем месеца затвор условно, с пет години изпитателен срок. Той е извършил непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред и изразяващи явно неуважение към обществото като деянието е съпроводено със съпротива срещу органи на властта.

Екшънът започнал в магазин за цигари в „ Тракия ”, където Памуков изригнал срещу продавача. Ти знаеш ли кой съм аз, скочил срещу мъжа зад щанда, след като не получил отговор на странен въпрос. Дори  направил опит да го удари , като съборил наредената стока до касата, след което напуснал обекта. Развихрил се и отвън.

 

Влязъл в конфликт с трима мъже край комплекс Форум. Тогава се намесила и полицията. След като бил задържан той строшил едно от бюрата в Пето районно и хвърлил по ченгетата три банкноти от по сто лева. Ето ви тези триста лева боклуци мръсни, пускайте ме да си отивам, защото съм английски гражданин и утре ще ви еба майката като отида във вътрешното министерство. Прокурорът е мой човек, ежил се срещу униформените Памуков.

Съжалявам, много съжалявам за постъпката си, разкая се пред съда Илия Памуков. Прокурорът прие извиненията му и ги обясни с това, че Памуков не си бил идвал пет години и от нещо е бил афектиран.

Съпругата на обвиняемия - Антония, също разказа, че Илия е много добър човек и грижовен баща. Дошли си за два месеца на почивка в родината, но нещо нервите му не издържали.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 4| 5038 |18.10.2011 Гледаме арестанти зад стъклена стена . 16| 5085 |07.10.2011 Арестант духна с полицейска кола . 16| 5442 |01.06.2011 Смаяхме Европол с избягал арестант, вайка се Р.Петков . 19| 8531 |04.05.2011 ГДБОП се снима с арестант - може!

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads