Реклама / Ads
83| 26004 |18.08.2020 НОВИНИ

Мия Бабикян: Борисов, пиша Ви бавно, за да разберете добре

.
Борисов, пиша Ви бавно, за да разберете добре. От 40 дни моят баща - Арман Бабикян, част от демоничното Отровното трио, призовава за ненасилие срещу органите на реда и за мирен протест, заедно с Велислав Минеков и Николай Хаджигенов. Защо ли? Защото са убедени демократи и европейци, познаващи Конституцията и правата на българските граждани, за разлика от Вас.
 

 Ето защо Беларус и Ливан не са аргумент. Ние искаме път напред към Европа и сме страна в категорична подкрепа на Всеобщата декларация за правата на човека. А Вие само така говорите, че сте “европеец” и “пазите народа от комунистите и Румен Радев”. Ваша провокаторка с торбичка Billa онзи ден ме причака на улицата с професор Минеков и ни нарече “платени руснаци на Божков”, докато вървяхме спокойно и разговаряхме за скулптура. После отиде да си “извоюва” парите и пред Министерски съвет, където вече имаше камери на медии.

 

Аз не забравям и първите Ви агитки, които хвърляха стъклени бутилки по полицията, а с моето семейство тичахме между тях да ги събираме и връщаме на органите на реда.

Аз не забравям и как бях първият “жив щит” с моите приятели, знаейки, че просто с тяло предпазваме родолюбци, български момчета полицаи, които искат да падне Вашата отвратителна власт, в която Вие поръчвате тяхното унижение и ги карате да вървят срещу честта на пагона.

 

Аз не забравям ТехПарка - побоят посред бял ден, от който Вие се скрихте, повикан от опозицията в НС. Унижението на четвъртата власт, на Genka Shikerova и Polina Paunova.

Аз не забравям как бе поръчано да пребият Евгени, момичето и другите слънца, интелигентни, учили в чужбина, за да ни уплашите и да се приберем от улиците. За Вас пълзят съмнения, че внедрявате служители на Делта гард в СДВР - така пишат хората в интернет.

 

Три пъти снощи протестиращите на Ситняково поискаха да пуснат Вашата провокаторка да си отиде, защото в колата има деца.

 

До 3:05 часа вечерта на 17 срещу 18 август от Първо РПУ на “Шипченски проход” с основно авторитетно лице Груев и полицай Стоянова, очаквахме трите имена на Провокаторката, които не ни бяха предоставени. Освен първото, изпуснато по грешка някак от Груев, мислейки си, че не го записваме, което бе “Елена някаква си, ще проверя”.

 

В последствие явно Груев е видял на камерите, че снимаме и отказа да предостави на адв. Mincho Spasov и адв. Велчева трите имена на човек, който би следвало да бъде обвинен за опит за умишлено убийство, форсирайки колата си на два пъти в протестиращите. Въпреки че Груев обеща и излъга многократно, както и че призна, че няма проблем с това да наруши закона. Записите са факт. А “Елена някаква” не е била записана с три имена на входа на РПУ-то, където е давала показания, но не и проби за алкохол и наркотици. Тръгна си с такси.

 

Полиция, която да ни пази от дни вече нямаме, именно по Ваше усмотрение.

Във Варна и в София има ранени.

 

Борисов, Вие бихте задържали властта с цената на човешки животи. Да живее “демокрацията” Ви. Знаете ли, когато Милен Цветков ме покани за интервю, защото Вие не допускахте, че българите в чужбина трябва да могат да гласуват и че това е тяхно право като български граждани, бе защото написах “писмо” до Вас. Започваше така: “Аз съм една обикновена студентка”...

 

Борисов, завърших две висши образования, но не това е важното. Не съм нищо друго, освен възпитавана от най-честния и принципен човек, когото познавам. Оставам в България завинаги, за да работя за Нея, а това означава и срещу всички, които искат да я задушат и превърнат в пълноправна диктатура. Тоест хора, подозирани в престъпни действия, които ще “пишат” новата Конституция.

 

Протестите ли ще забраните в нея? Ще сложите мажоритарни депутати, за да задушите всеки друг и да останете само ГЕРП и Сарай на власт?

 

Ще има ли още опити да пращате хора да дискредитират демократите по протестите? И онзи ден имаше един, но номерът му не мина. Не снимахме лайв, уви!

И да изкарате най-големия международен дипломат, и единствен прочел повече от половин книга човек от ГЕРП да Ви смени, за да се разотидат хората, няма да успеете. Ние вече сме юмрук. Не “някакви” и “други”, а народ, семейство, българи-родолюбци, не лъжепатриоти като Вашите.

 

Сбогом! Никога няма да ми липсвате Вие, който прогони 2.5 милиона от тези, които много обичат да протестират и да Ви ненавиждат “платено от Черепа и Цветан Василев”. Сбогом на вашия диктат! Снощи дойде началото на Вашия морален и човешки крах, който търпяхме твърде дълго.
Сбогом.

Мия Бабикян, Фейсбук

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 23| 6849 |18.08.2020 Ивайло Калфин: И при Борисов, и при Лукашенко има граничещи с паника реакции . 37| 10345 |17.08.2020 Хаго Бабикян: Къде е великият ни културен елит? . 11| 10579 |17.08.2020 ГЕРБ хванати в крачка: Едно говори Борисов, друго става... . 14| 8283 |17.08.2020 Нели Куцкова: Ако такива хора ще пишат Конституция, по-добре да не я пипаме

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads