Реклама / Ads
68| 7882 |04.09.2020 НОВИНИ

Отровното трио: След „кървавата сряда“ всеки депутат решава, дали ще е поддръжник на демокрацията или слуга на режима

.
След „кървавата сряда“ всеки има възможност да реши, дали ще остане в историята като поддръжник на демокрацията или като слуга на режима. България ще запомни всеки един от Вас! Вие решавате с какво! Това написаха тримата граждани от Отровното трио в обръщение към народните представители.
 

Ето какво още пишат те в обръщенито си във фейсбук към депутатите:

 

"Изминаха около два месеца протести в страната и чужбина срещу едноличната власт на Борисов. На практика всички социологически проучвания показват, че управлението в България се държи против волята на българските граждани. Това се случва с всички законни и незаконни средства. Триковете на премиера са прозрачни за всички, а надяваме се и за Вас, поради естеството на заниманията и отговорностите Ви.


С оглед на това е ясно, че легитимирането на мандата в този парламент не представлява исканията на суверена. Обратно, това дава почва на твърдения за представителност и удължава агонията на един режим, който е вреден за гражданите, законността, демокрацията и свободата в страната.


Призоваваме публично всички партии, които твърдят, че са опозиционни и всички народни представители, които помнят клетвата си при встъпване в Събранието, на базата на своя морал и чест, да напуснат пленарните заседания и работата си в комисиите на Парламента! Това е единственият ясен знак за разграничаване от тази автократична власт и премахване на фасадата, зад която се крие мафията и диктатът на Борисов. Народното събрание вече не е органът, в който опозицията е коректив, а "нотариус" на отдавна взети и изтъргувани еднолични решения. Този акт ще остави имената на срама самотни и единствени, като подопечни служители на един човек, а не като изразители на народната воля.


Трима от гражданите:
проф. Велислав Минеков
адв. Николай Хаджигенов
Арман Бабикян"




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 15| 6673 |04.09.2020 Станишев след разговор с председателя на ЕП: Полицейското насилие е неприемливо, Европа следи ситуацията отблизо . 26| 7530 |03.09.2020 Европейската комисия осъди насилието над журналисти. Иска разследване . 45| 7826 |03.09.2020 Отровното трио: Арестуваните са над 200, 90 са в болница с тежки поражения. Кой допусна провокаторите? /видео/ . 26| 11136 |03.09.2020 Гръмкият международен отзвук след демонстрациите у нас: Борисов игнорира протеста

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads