Реклама / Ads
6| 3462 |18.01.2023 НОВИНИ

Атанас Атанасов: ”Нексо” е прокурорско-герберска уйдурма

.
Източник: стопкадър
"Нексо" е прокурорско-герберска уйдурма. Няма да е само "Нексо" в предизборната кампания. Ще има и "Джемкорп". Всичко с даренията към "Демократична България" е чисто. Това заяви в сутрешния блок на NOVA Атанас Атанасов. Той подчерта, че говори в стилистиката на Бойко Борисов. 
 

"Искат да забравим всички корупционни схеми на Бойко Борисов. От Мишо Бирата до турския поток, далавери с пътищата, язовирите, всичко се случваше по времето на Борисов. Това ли да забравим?", попита Атанасов.

 

Той разказа как се опитал да разбере кой е обвинен по случая "Нексо", но не успял. Според него прокуратурата работи избирателно и нарочно е избран момента преди връчването на третия мандат и преди кампанията за неизбежните предсрочни избори.


"Това е компромат, който почива на обективни данни. Решението за връщането на парите е на "Да, България". Аз не виждам основания да се прави. Как една политическа партия да проверява всичките си дарители? Партията не е ДАНС", обяви Атанас Атанасов.


"Нямам доверие на Борисов. Бях сигурен, че ще се извърти за подкрепа към правителство с третия мандат. Той през цялото време говори за "Да, българия", не за "Демократична България".

 

Когато извадиха "скандала" с терориста от плевенското село, депутат от ГЕРБ ми каза: "Това е нищо. Имате по-голям проблем".

 

Явно е говорил за "Нексо". Акцията още не беше факт", заяни Атанас Атанасов. Той посочи, че в САЩ няма наказателно дело срещу "Нексо", а предупреждение към инвеститорите.

 

Той се възмути, че предложената временна комисия за "Нексо" е влязла в реда на парламента като точка преди тази за комисия за Международния панаир в Пловдив, където партията на Бойко Борисов работила с руския консул Георги Гергов, който пък предложил Румен Радев на Корнелия Нинова за президент.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 3048 |18.01.2023 Атанасовден е! Според народните поверия от днес зимата си отива . 4| 3118 |15.01.2023 Атанасова за третия мандат в БСП: Разчитаме го като желание да не се състави правителство . 16| 5877 |13.01.2023 Асен Василев за ”НЕКСО”: Не били компютри, а компоти! Димките на Гешев заглушават АМ „Хемус“ и къщата в Барселона. . 5| 2987 |12.01.2023 Атанас Славов: Решенията в правителство с мандат на ДБ няма да се вземат от ГЕРБ

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads