Реклама / Ads
9| 3546 |22.12.2022 НОВИНИ

Атанасова: ПП са в делюзия! Не са се срещали с ръководството на ГЕРБ

.
В “делюзия” обвини “Продължаваме Промяната” шефката на депутатите от ГЕРБ Десислава Атанасова. Според нея от формацията на Кирил Петков и Асен Василев са излъгали като са казали, че вчера са провели срещи с всички парламентарно представени партии. Атанасова отсече - ПП не са се срещали с никого от ръководството на ГЕРБ. 
 

Атанасова опровергава твърденията на ПП с публикация във Facebook. Интересно е обаче, че никой от Борисовата партия не е тиражирал подобна теза след вчерашната среща на “Продължаваме Промяната”, която не бе обявена публично. 

 

Според Атанасова никой не се е срещал нито с нея, нито със заместниците и като лидери на парламентарна група - Росен Христов, Тома Биков и Александър Ненков. Освен това никой от ПП не се е срещал със заместник-председателите на ГЕРБ Томислав Дончев и Даниел Митов, които са народни представители, твърди Атанасова.

 

"Друг е въпросът защо тези, които искаха всичко да се случва публично пред камерите на всички медии, вчера са “провеждали” разговори по кьошетата на парламента! Научете се бе, момчета! Каквото прошепнеш, трябва да имаш кураж да го кажеш високо. Достойният човек говори високо и гледа право в очите", пише Атанасова. 

 

Трябва обаче да се припомни на Десислава Атанасова, че ръководните кадри на партията не са всички кадри на партията. Тоест твърдението, че ПП не са се срещали с шестима от общо 67 народни представители, не означава, че те не са се срещнали с никого и става дума за делюзия. 

 

Освен това ако някой е говорил с някого от ГЕРБ по кьошетата на парламента, хубаво е да се каже с кои, за да могат да бъдат зададени въпроси към тях. Останалото са спекулации във Facebook.

 

ФрогНюз




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 5| 3490 |15.12.2022 Атанасова: Николай Денков е бил заместник на Меглена Кунева, завръща ли се НДСВ и Тройната коалиция? . 9| 3003 |13.12.2022 Атанасова: Направихме компромис да не излъчим ярки политически сили от ГЕРБ . 2| 3087 |06.12.2022 Радостин Василев не знае къде са се срещали Радев и Борисов, но ”щом достига инфорация, значи е вярно” . 6| 3121 |05.12.2022 Д. Атанасова: Габровски ще проведе срещи с всички партии в парламента

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads