Реклама / Ads
2| 5051 |12.10.2017 НОВИНИ

Авер на Валери Симеонов оплю цветисто ДПС и Данчо Ментата, но нито дума за Пеевски

.
ДПС да внимават какво говорят и да не се пречкат в краката ни, защото тези депесарски тахтаби (хлебарки), които щъкат нагоре надолу много миришат и да внимават, защото можем да ги смачкаме.
 
Този цветист политически анализ принадлежи на народния представител от Обединени патриоти и близък другар на вицепремиера Валери Симеонов Валентин Касабов. Очевидно институцията парламент е загубила и малкото уважение, което някога е предизвиквала, щом избранник си позволява толкова просташки и кръчмарски изказ.

Касабов, който преди да влезе в парламента беше журналист в телевизията на Симеонов би трябвало да уважава колегите си и дори опонентите си. Защото да ругаеш, обиждаш и принизяваш словото си до пиянско бърборене не е добро оръжие срещу никого.

Може и да има истина в подтекста на казаното от Касабов, но начина му на изразяване може да възторгне само хора без образование, без културни навици и уважение към езика.  А и както казва народа, куче, което лае силно, не хапе. Така че едва ли ДПС ще се трогне от ругатните на депутата-патриот, още по-малко ще се уплаши.

В същото време нека патриотите да обяснят казаното от Кирил Добрев преди ден- че са гласували заедно с ДПС и ГЕРБ за новия кмет на Вълчи дол. Вярно ли е това и как то се вързва с демонстрираната днес позиция срещу хората на Ахмед Доган. Или ще си говорим глупости, а ще правим това, което искаме.  А кой предложи Емил Караниколов за министър, след като този човек от години прави услуги на Делян Пеевски и подпомага неговия бизнес?

Всъщност, защо в тирадата на депутата и неговите колеги срещу исканата от ДПС оставка на вицепремиера Валери Симеонов нито веднъж не бе споменато името на Делян Пеевски?  Той не беше ли колега на Данчо Ментата по депутатска банка или бъркам нещо? Значи, едни са разрешени за оплюване, други-не.

А на самия Касабов не е зле да припомним, че работата му като депутат е да прави законите такива, че да няма място в управлението на държавата и във висшия ни законодателен орган на личности, които не са направили нищо за народа си. За съжаление, това е само идеалистична представа, докато реалността е доста по-груба.

Затова ето и още от думите на националиста-патриот:

"Вчера чухме изявлението на турския депутат Данчо Ментата. Като чуя името Мента, разбирате за какво става ясно. Следващият говори малко български, както се казва трудно говори и трудно разбира български. Той има претенциите да бъде нещо като българин".
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 4097 |11.10.2017 Прокуратурата няма да разследва Елена Йончева по сигнал на Валери Симеонов . 6| 4953 |10.10.2017 Пет партии искат оставката на Валери Симеонов . 2| 4718 |09.10.2017 Явор Нотев обясни липсата на патриота Каракачанов от КСНС, но не каза и дума за Сидеров и Симеонов . 2| 3793 |09.10.2017 Симеонов упорства: Ще заведа дела срещу медиите

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads