Реклама / Ads
24| 5813 |09.04.2023 НОВИНИ

Бабикян: Борисов каза - елате пиленца при батко, покани и президента на терена на изпълнителната власт

.
Източник: стопкадър, bTV
Едната политическа сила не разбра какво трябва да предложи, а другата не знаеше какво да отговори. Това каза в предаването "Лице в лице" по БТВ пиар експертът от гражданското движение "Ние идваме" Арман Бабикян по повод изявленията на ГЕРБ – СДС и "Продължаваме промяната – Демократична България" след предсрочните парламентарни избори на 2 април.
 

ГЕРБ предложиха същото - разтвориха ръце и казаха - елате всички. Борисов каза - елате пиленца при батко, покани президента на терена на изпълнителната власт, предложи да отстъпи градове на местните избори.

 

Онова, от което всички бягаха - едноличната власт, беше демонстрирана в това уж хрисимо предложение. Видя се, че този човек е същият и едва ли може да управлява по различен начин, заяви Бабикян.

 

Вторите на изборите изчакаха малко повечко може би, за да кажат, че няма да влязат в кабинет с ГЕРБ, добави той.

 

Като че ли ГЕРБ и Бойко Борисов осъзнаха, че не може да са водещи и единствени, затова се опитаха да разширят, посочи политическият пиар Нидал Алгафари.

Видя се, че хората искат да имат правителство, независимо какво.

 

Вторите на изборите се обидиха много жестоко на народа, че не ги избра. Опасявам се, че ще останат зад борда и системните партии да намерят решение, макар и временно, да помогнат на Народното събрание да проработи, коментира Алгафари.

 

Според Арман Бабикян от ПП-ДБ ще отидат на разговори с ГЕРБ. Неубедителният курс на служебното правителство на Радев вероятно ще ги сложи на една маса. Оттук нататък започват големите разлики. Борисов каза, че ако няма правителство, няма да гласува бюджет, което хвърля в криза цялата страна. Същото направи и преди 2 г. с Плана за възстановяване и устойчивост. Виждаме човек, който е гортов да накаже България финансово, защото не става на неговото. Това е ужасно, подчерта пиар експертът.

 

По думите му същественият въпрос при преговорите за съставяне на редовно правителство е каква програма ще се предложи и какви приоритети ще се следват.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 14| 7444 |09.04.2023 Видеонаблюдението ни показа нагледно фалшификациите на вота. Какво правим? . 11| 3216 |08.04.2023 Слави Трифонов се отказа от депутатското си място . 11| 5634 |08.04.2023 Димо Гяуров: Борисов постави каруцата пред коня . 8| 3533 |08.04.2023 Цветан Цветанов: Победата на Борисов е „Пирова“

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads