Реклама / Ads
22| 17020 |20.08.2021 НОВИНИ

Бабикян: Кой очаквате да влезе в следващия парламент? Пак същите герои

.
Арман Бабикян Източник: БГНЕС
Президентът трябва да обясни защо до преди дни искаше първо да има актуализация на бюджета и после да дава втория мандат, а в последствие смени мнението си. Това коментира в ефира на NOVA Арман Бабикян от „Изправи се БГ! Ние идваме!”.
 

Кой очаквате да влезе в следващия парламент? Пак същите герои. Те ще са си по-малко обидени един на друг, ли?”, попита Бабикян. „Единственият орган, който може да провежда реформи - парламентът – непрекъснато го пускаш и спираш. Няма как да проведеш правосъдна реформа без парламент. Не можеш да свалиш данъци, да модернизираш икономиката без парламент”, заяви Бабикян. „Очевидно някой има интерес този инструмент да не работи”, заяви Арман Бабикян.

 

„Три месеца ще превъртим и пак ще застанем в поза Х, в която сме в момента. Да, с трети мандат има шанс цялото това време да се спести и да се случват реално нещата”, смята Бабикян.

 

Връчването на мандата на ГЕРБ още днес е право на президента. Малко трудно ще обясни защо преди няколко дни настояваше, че първо ще се актуализира бюджетът, а после ще се дава мандат", заяви Бабикян.

 

"Някой очевидно има интерес този инструмент парламентът да не работи. Ако в рамките на седмица или две започнем да си говорим, ще си спестим тези малоумни усилия в следващите три месеца. Има шанс с третия мандат това време да се спести", заяви Бабикян.

 

"Логично е да вървят разговори за правителство с третия мандат. Не можем непрекъснато и нацупено да наказваме избирателите, заради това, че петима души не могат да се разберат. Ние не можем да си свършим работата, а наказваме избирателите. Някой иска парламентът да бъде бламиран непрекъснато и единственият смисъл от това е ГЕРБ и ДПС да поемат глътка въздух и да се реорганизират. Заради това и са толкова остри атаките срещу Кирил Петков, Асен Василев и Бойко Рашков – хората, които бият през пръстите са проблем на олигархията. Налага се ИТН да се върнат в преговорите. Нормалното е да си говорим и тогава можем да изчистваме притесненията. Това нацупено поведение "аз ще си стоя в ъгъла"... Не можем да сервираме такива смешни неща на хората", каза още депутатът.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 8| 42873 |19.08.2021 Синът на Бабикян: Гешев се бил изправил срещу един от най-опасните. Това ”Хиполенд” или ”Биберон” е? . 0| 3487 |18.08.2021 Любомир Кючуков: В Афганистан е по-лесно да влезеш, отколкото да излезеш . 2| 3853 |17.08.2021 Бабикян: Дали полицейският ботуш е по-виок от свободата ни?! Ако бръкнем дълбоко, ще стигнем до Гешев . 27| 6773 |12.08.2021 Арман Бабикян: Някой генерира хаос и чака да му наложат ”ред в хаоса”

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads