Реклама / Ads
3| 4939 |15.11.2021 НОВИНИ

ИБГНИ създават НПО. Имали „несвършена домашна работа още от протестите“

.
Арман Бабикян Източник: БГНЕС
„Изправи се БГ! Ние идваме“ ще създадат неправителствена организация. Това става ясно от думите на пиар експертът Арман Бабикян, част от коалицията, която остана извън новия парламент. „Имаме домашна работа, която не сме свършили още от протестите“, добави той.
 

„Надявам се, че „Продължаваме Промяната“ е в състояние да извърши онази дълбока трансформация, която нейните лидери обещават. Всеки човек трябва да помни нещата, които са казани преди изборите, и през цялото време да задава въпроси, свързани с обещания отпреди изборите. Това е важното - постоянен контрол“, сподели той пред БНР.

 

Според него в България едни и същи електорати преливат в различни политически съдове, но не се разширяват: „Като сумирате, виждате едни балансирани обеми - единият е спрял да намалява, другият да нараства. Затова е необходим друг тип работа, за да се получи стабилност от една страна и мощно нахлуване на новото, на справедливостта, на естествената конкуренция, на защита на гражданските права“.

 

В коментар за президентските избори експертът каза: „Резултатите са абсолютно логични. Освен сериозната разлика между първия и втория се вижда и пределната мобилизация на ДПС, които не могат да преглътнат този държавен глава и ще положат всякакви усилия за втория тур. Предизвикателствата пред Радев предстои да изглеждат по друг начин. Проблемът с Македония ще легне върху неговите плещи, решаването на Covid кризата, икономическите проблеми, състоянието на силите в Черно море. Формално няма мотиви да е толкова реактивен, защото ще влезе във втори, респективно последен мандат. Изключително важно е как ще изглежда във втория си мандат, колко пъти ще има желание да вдигне юмрука си“.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 21| 12817 |11.11.2021 ”Алфа Рисърч”: Второ място за ПП, а ИБГНИ под линията. Радев и Герджиков на балотаж . 29| 6889 |04.11.2021 Тошко Йорданов: Как след преговорите с ДБ и ИБГНИ се появи дългата ръка на ДПС и късият крак на баба Яга? . 1| 3107 |13.10.2021 Изход за въглищните региони - създават държавно предприятие за рекултивация . 8| 9008 |10.10.2021 Петър Манджуков: Хиляди са хората в България, които са имали и имат офшорни фирми

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads