Реклама / Ads
0| 56248 |23.04.2022 НОВИНИ

Българин от Бали: Основният проблем на Българина е изкуственият, фалшив, престорен национализъм

.
Румен Симеонов
”Основния проблем на Българина е изкуственият, фалшив национализъм”. Това заявява от Бали в набиращ популярност клип в мрежата на Румен Симеонов, популярен в мрежата като Румен Виста. Думите му са реакция на заливащите го с хейт коментари от България, когато покаже някое красиво кътче по света.
 

Той е създател на единствения по рода си клуб в България за предприемачи и визионери. Той определя своята цел като "простичка": "Да помогна на колкото мога повече хора да създадат своя успешен онлайн бизнес и да се чувстват щастливи.


Вижте какво казва той:

"Намираме се на около 1 час път северно от Убут (Бали) на езерото Данау Бератан. Много известно. Огромно и красиво с тези върхове. Тук се намира един от най-известните храмове. Има красива джамия. Много по-хладно от Убут или на юг. Тук е около 22 градуса и става за горница. По-насевер става все по-хладно.

Друго, което видяхме и е много интересно е, че отглеждат ягоди. Има огромни ягодови полета. Не очаквах, че отглеждат ягоди в Бали. На връщане даже ще видим. Тук наистина е невероятно красиво. И като казах "красиво", знам какво ще се случи сега в коментарната секция.


Искам да засегна един от най-големите, според мен, проблеми и недостатъци на българина.


Да, точно на българина. Това е този фалшив престорен, футболен национализъм.


Може би, така най-добре ще го характеризирам - футболен национализъм.


Защото в един момент, в който показвам красоти от Бали - природни забележителности да пишете как в България е 100 пъти по-хубаво е много ограничено.


Освен, че е много ограничено, показвате и колко много комплекси имате.

Комплекси и колко сте задръстени, защото най-вероятно не сте излизали никъде извън границите на България.

 

Защото да България е красива. България има невероятни места, невероятни реки, невероятни китни красиви селца.

 

Но разберете, че няма значение дали е България, може да е Гърция. Има си своите характерни забележителности. Македония, Румъния, Щатите, Мексико, Украйна, Русия...няма никакво значение.

Навсякъде по света има красиви места.

Навсякъде, където съм аз ще ви ги показвам и споделям.

Но да си мислите, че България е най-красиво, че ние българите сме най-умните, най-интелигентните, че нашите жени са най-красивите, че нашите мъже са най-силните - това показва колко пълни с комплекси сте.

Няма такова нещо.

 

Планетата Земя е една! Това са най-различни територии, където навремето някой си, решил да пусне някакви граници, които се променят много често.

Така че любувайте се на красотите независимо къде са те.

Щатите - Гранд Каньон, невероятно е. Идете, посетете го.

Излезте от малката кутийка, в която живеете.

Много хора са като кон с капаци.

 

И понеже не могат да си позволят да отидат другаде и да се насладят на тези красоти започват да пишат злобни коментари как в България било 100 пъти по-добре.

Окей! Като е 100 пъти по-хубаво намерете си българските фейсбук страници и пишете в коментарите там!"

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 5708 |07.04.2022 Българин в Шанхай: Положението с COVID е по-сложно отпреди две години . 0| 3406 |31.03.2022 Петър Колев: Скопие опитва да забрани по всякакви начини да бъдеш българин . 0| 10499 |11.03.2022 Българин от Москва: Мнозина смятат, че някой е излъгал руския президент . 0| 4599 |10.03.2022 Бесарабски българин с призив: Не спекулирайте с войната

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads