Реклама / Ads
0| 5730 |27.08.2008 НОВИНИ

Барак Обама е Кандидатът

.
Хилъри Клинтън беше също вписана в избирателната бюлетина като признание за изключителната й кампания по време на първичните избори и многото гласове, които получи тя.
 
Конгресът на Демократическата партия избра официално Барак Обама за кандидат за президентските избори през ноември, след като делегатите на партийния форум изразиха гласно резултата от преброяването на гласовете. Името на Хилъри Клинтън беше също вписано в избирателната бюлетина като признание за изключителната и кампания по време на първичните избори и високия брой гласове, които получи тя. Хилари, която предварително заяви, че ще даде своя глас за Барак Обама, но ще остави на своите привърженици да вземат сами решението си, се появи лично на подиума на партийния форум, за да обяви избора на щата Ню Йорк, откъдето е сенатор и обяви, че прекъсва гласуването, като прехвърли всички свои делегати в полза на Барак Обама, за да бъде избран за следващия президент на Съединените щати.

Времената изискват повече от добър войник, те изискват мъдър водач и този, който може да донесе промяната, е Барак Обама, заяви кандидатът за вицепрезидент на САЩ Джо Байдън. Той официално прие вицепрезидентската номинация и акцентира върху факта, че животът на Барак Обама е въплъщение на американската мечта. Байдън подчерта необходимостта от промяна във външната политика на САЩ и разкритикува републиканците за тяхната, сочейки приликите между настоящия президент и Джон Маккейн:  Според него външната политика на Буш и Маккейн е вкарала САЩ в дълбока дупка с много малко останали приятели, които да помогнат.

Последният, четвърти ден от конгреса на Демократическата партия ще премине под мото "Промяната, в която вярваме". Основното събитие ще бъде речта, с която официално избраният за кандидат за президент Барак Обама ще приеме номинацията на своята партия на футболния стадион Инвеско фийлд в Денвър пред 75 000 симпатизанти. Frognews.bg

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 11| 6538 |26.08.2008 Разкриха атентат срещу Барак Обама, 4-ма арестувани . 1| 4849 |20.08.2008 Сриват цигански бараки върху главен водопровод под електропровод . 4| 4488 |04.06.2008 Б. Обама - президент, Х. Клинтън - вице? . 2| 4668 |13.02.2008 Обама - фаворит; драми при Клинтън

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads