Реклама / Ads
28| 5357 |12.03.2014 НОВИНИ

Бареков: Имаме историческата задача да върнем надеждата

.
Ние имаме историческата задача да върнем надеждата на хората. Това каза лидерът на "България без цензура" Николай Бареков по време на учредяването на структурата на партията в Нови Искър. Пристигайки за събранието, на входа на читалището той бе посрещнат от симпатизант с думите: "Добре дошъл тук, където Бойко Борисов никога не е печелил избори".
 

Истинският елит на София е в покрайнините й. Истинското лице на София – това сте вие. Независимо кой какво говори, елитът на нацията – това сте вие. От вас зависи бъдещето на България. Вие ще бъдете победители. Вие сте лицето на работническа София, хората, които през годините дадоха всичко от себе си, а сега имат волята да изчакат още малко. Вие сте младите хора, които идват при нас с последна надежда. Наша е отговорността да оправдаем тази надежда. За това ни трябва мнозинство в парламента. От вас зависи какво ще е бъдещето на България, каза Бареков пред събралите се жители на Нови Искър.

Идеята ни е, че политиката в България не може да е софра, на която седят прасета, които преяждат и хвърлят трохите на хората и искат това да продължи безкрайно. За първи път се създава проект като нашия, който може да сложи край на всичко това, да сложи край на сегашното статукво, допълни той.

Нашата мисия е историческа, ние сме единствената политическа формация, която може да спре ДПС от властта и ще сложи края на надеждите на Бойко Борисов да се върне обратно на власт, заяви лидерът на "България без цензура". Абсурдно е БСП да кадрува и да раздава постове на ДПС. Никой не им е позволил това, категоричен бе той и допълни: Ако искаме тези хора да бъдат изметени от властта, на евроизборите трябва да победим и нашата партия да направи най-високия резултат. БСП и ГЕРБ са основните ни опоненти, защото е ясно, че ДПС винаги ще имат 300 хиляди гласа в техните села, обясни Бареков. Той се обяви категорично против това две етнически партии като ДПС и "Атака" да бъдат балансьор в българския парламент. "Никога няма да позволим връщането на Борисов и Цветанов във властта", закани се лидерът на "България без цензура". Ако не беше Костинброд и днес тази шайка щеше да управлява България, посочи той.

Важна част от промяната е нашата акция "Чисти ръце". Парите няма да дойдат от това, че Борисов например ще отговоря пред закона. Това няма да нахрани хората. Това обаче ще доведе справедливост и всеки друг, който иска да е на тяхно място във властта, ще си направи добре сметката как да управлява, смята Бареков. Целта на закона е нито един политик да не се подиграва с хората, категоричен бе той.

Когато има политици, които крадат, няма как социалните проблеми да бъдат решени. Тези проблеми са толкова жестоки, че българите ги намират по-основателни и важни от корупцията, но връзката между тези две събития, е очевидна. 35% е безработицата сред младите хора, което е рекорд в ЕС. Това значи, че всеки трети българин не може да създаде семейство, защото не може да го издържа, обясни лидерът на "България без цензура".

В същото време политиците ни влизат във властта бедни като мишки, а излизат неприлично богати. Затова искаме промяна и ни трябва вашата подкрепа и то още не евроизборите, посочи Бареков. Той отново повтори, че ще води евролистата на партията, за да види как ще гласува народът за него като алтернатива на сегашното статукво. После обаче ще се оттегли.

Членовете на "България без цензура" в Нови Искър избраха за председател на местната структура Владислав Владимиров. Той е на 34 години. Завършил е политология в СУ "Св. Климент Охридски" и е магистър по международна сигурност. Работи като експерт в Института на дипломираните експерт-счетоводители, а преди това е бил експерт по спедиция в Cappagh companу в Лондон, Великобритания. Говори отлично английски език. Негови заместници станаха Славяна Нешева, Юлиян Игнатов, Кирил Цанев и Ивайло Илиев.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 14| 5461 |10.03.2014 Бареков: ДПС се уплашиха, че ще управляваме без тях . 86| 6609 |10.03.2014 Бареков: Никога не съм плащал на Бисер Миланов-Петното . 9| 5727 |06.03.2014 Орешарски: Имаме готовност с находището на газ в Чирен . 114| 6520 |06.03.2014 Бареков: Ще съдя Нова тв за оклеветяване

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads