Реклама / Ads
57| 5194 |06.04.2014 НОВИНИ

Бареков към пловдивчани: Кметът ви е некадърен и лъжец

.
На многолюден митинг "България без цензура поиска оставката на кмета Иван тотев.„Кметът ви е некадърен и е лъжец. Той дори не може да бъде крадец, дори не може да вземе от държавата парите, които се полагат на Пловдив. Срамота е да има такъв позорен бюджет за втория по големина град. София, Бургас и Варна могат да се развиват добре икономически, само Пловдив вечно е назад. Но така ще бъде докато управляват БСП, ДПС и ГЕРБ. ”, заяви Николай Бареков.
 

„Към вас и пловдивския офис имам една заръка: Гответе се за избори, защото следващият кмет на Пловдив ще бъде от „България без цензура“!, каза Бареков. Според него градоначалникът Тотев е дошъл на власт с обещание, че ще бъде кмет на младите хора. Фактите обаче говорят, че това не се е случило. В момента всеки трети човек на възраст до 30 години е без работа. Такива цифри няма никъде в Европа, мотивира се Бареков, съобщава БЛИЦ.

„Очаквам да се повтори сценарият „Костинброд”. Само че този път инициатори ще бъдат Мая Манолова и БСП. Чувам, че се готвят да печатат половин милион фалшиви бюлетини в печатница на общински съветници от БСП”, посочи той.

„Преди година на този ден в Пловдив Бойко Борисов направи неонацистко изказване, че пенсионерите са изяли фискалния резерв. Това е долна лъжа – окраде го Дянков”, допълни Бареков.

Заместник-председателят на „България без цензура” Росен Петров поиска от трибуната детронирането на Иван Тотев и каза, че е некадърник. Той коментира записите на кмета и се възмути, че те са останали без последствия. Той припомни, че и в Бургас, и в Стара Загора кметовете са от ГЕРБ, но разликата между тези градове и Пловдив е очевидна. Това според него означава, че кметът не е
просто от ГЕРБ, а е некадърен човек от ГЕРБ. Пред събралите се пловдивчани Петров коментира, че София, която е три пъти по-голяма от Пловдив има 7 пъти по-голям бюджет. "На това може да се каже само едно – "Оставка", заключи той. „Оставка” скандира и заместник-председателят на ВМРО Ангел Джамбазки.

Няколко хиляди души се събраха пред общината в Пловдив на протест срещу кмета на града Иван Тотев. Протестът е организиран от "България без цензура" и коалиционните й партньори ВМРО, ЗНС и "Гергьовден" и е под наслов "Време му е".
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 3| 5458 |03.04.2014 Николай Бареков засади кипарис в Центъра за възрастни с умствени увреждания във Варна . 45| 5537 |02.04.2014 Бареков: Плевнелилев - невероятен гаф с EVN, Трайков - провален реформатор . 5| 5243 |31.03.2014 Бареков: Гласувайте за нас, за да разпуснем парламента! . 38| 5577 |27.03.2014 "Атака" зад Бареков за разследване на Плевнелиев заради ЕВН

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads