Реклама / Ads
16| 8109 |24.11.2009 НОВИНИ

Н. Бареков: Олигарси, свикнали да крадат, няма да простят на Бойко

.
Николай Бареков
За Бойко предстоят много тежки мигове, прогнозира Бареков, защото имало хора, които нямало да му простят.
 

От 1,5 г. Николай Бареков обмислял раздяла с bTV. Той имал джентълменско споразумение с ръководството, включително и с Люба Ризова съвместната дейност да продължила до изборите, като това бил eлeгантен начин да се изнесе тежка кампания и Бареков да помогне с авторитета си на телевизията, обяснява ексводещият в интервю за вестник 24 часа .

От май месец той бил с нагласата, че всеки ден в bTV просто може да се окаже и последен. Това зависело 90% от самия него. Може би се освободил вътрешно и затова станали и хубави предавания.

За много хора било абсурдно, че той си тръгва, но в един момент идвал краят.
Библейското число 7 години говорело, че  е време за промяна. Бареков искал да се развива, да бъда на свободния пазар, да участва във формирането на нови проекти. Хората казвали - предаването на Бареков, Бареков супервлиятелен, но реално на дъното на всичко това той бил един обикновен служител на телевизията, добавя ексводещият и уточнява: " На 37 години съм, човек на заплата с един обикновен трудов договор, мисля, че не ми отива." До седмица-две той щял да обяви кое от всички предложения, които получил до момента, ще избере, като ставало въпрос за медийни проекти, не само за телевизии.

"Дано не съм лош пророк, но смятам, че за Бойко предстоят много тежки мигове. Той ще бъде подложен на сериозна атака от всички тези кръгове, които не искат в България да се състои промяната. Говоря за олигарси, за хора, свикнали да крадат по няколко милиарда от държавния бюджет годишно. По моя информация Бойко е казал, и мисля, че добре е бил разбран, че няма да се краде по негово време. Докато е в силна позиция, а той ще е на нея в следващите две години до президентските избори, кранчето секна за всички, които бяха в комфортната позиция само допреди няколко месеца. Аз смятам, че тези хора няма да му простят", казва дословно Бареков в 24 часа.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 8| 4822 |23.11.2009 Забраниха на Любо Пенев да напуска страната . 2| 4777 |23.11.2009 Има надежда за бюджета на бългaрското кино . 6| 5465 |23.11.2009 ВАС отряза Маргарита Попова за дело срещу Тачева . 12| 7667 |06.11.2010 Задържаха бандит при обир на банка

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads