Реклама / Ads
12| 4601 |31.03.2015 НОВИНИ

Бареков: Премиерът призна, че се страхува от мен, удовлетворен съм

.
Николай Бареков
Държа да отбележа, че съм удовлетворен, че премиерът най-после публично признава, че е изпитвал страх от Бареков. Това съобщи самият той в писмо до медиите.
 

По-рано днес Бойко Борисов обяви, че ордите на Бареков са го преследвали и обсаждали навсякъде. Премиерът призна и за среща с Цветан Василев, която се провела в гаража му.

 

И аз като вас съм напълно изненадан от подобни срещи и тематиката на подобни разговори, още повече че миналото лято няколко пъти се виждахме с г-н Борисов на публични места – Народното събрание и Президентството без той да демонстрира, че изпитва персонален страх от мен или някой около мен.

 

Вероятно този страх, за който той спомена днес,  е бил от онези 11%, които моята партия получи на евроизборите и така заплаши да обърка сметките на цялото политическо статукво и олигархията в лицето на ГЕРБ, Реформаторския блок, АБВ и Цветан Василев.

 

Не приемам никой да се извинява от мое име! А аз не бих се извинил на никого за нищо свързано с политическата ми кариера, освен на нашите избиратели, които заедно с мен бяха подложени на неистов натиск и преса след европейските избори, само и само ББЦ да бъде унищожена. Очаквам сега и лидери на други партии, в това число и на по-малки, да проговорят за задкулисните си срещи миналото лято покрай скандала с КТБ, допълни още Бареков.

 

Той се изкара истинска жертва на системата. В писмото му до медиите се казва още: След събитията в Банкя срещу мен беше направен истински компроматен обръч в НАП и Прокуратурата и последваха проверки на мен и цялото ми семейство, включително и на невръстните ми деца. Този натиск се състоеше от психически тормоз и разпити, които г-н Борисов, уверявам ви, нанасят много повече увреждания върху душевността на човека, отколкото някой да те призовава под прозореца да ходиш на работа. На политическите си опоненти не дължа извинение, защото спрямо всеки един протест съм действал съобразно съвестта си на гражданин, убежденията си и законите на Република България.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 13| 4620 |30.03.2015 Бареков: Министър Иванов два пъти си купи поста . 14| 6437 |30.03.2015 Б. Томалевски: Премиерът разделя българите с лъжи за КТБ . 23| 4809 |29.03.2015 Премиерът: Не Румъния, а Германия е пример за нас . 30| 14029 |19.02.2015 Европа призна, че наш’то ДАИ е ОПГ*

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads