Реклама / Ads
15| 8802 |10.06.2012 НОВИНИ

Зл. Баретата: Синът ми по случайност избегна катастрофата

.
Златко Баретата
Осъденият бизнесмен не отрече, че джипът се е движел с над 140 км/ч. Но отрече напълно твърденията, че в колата на Алекс е бил синът на Соломон Паси.
 

Синът на Златомир Иванов – Златко Баретата не е бил в катастрофиралия джип край село Шивачево по чиста случайност, обяви по БTВ популярният и като Златан бизнесмен, осъден на осем години затвор като шеф на банда за разпространение на наркотици. Баретата в момента е под домашен арест и чака делото си на втора инстанция. Той се съгласи на ексклузивно интервю, защото след катастрофата, в която загинаха четирима души, са се изписали много неверни неща.

„Алекс (синът му) не е станал очевидец на удара, движил се с Ауди пред джипа. Между двете коли не е имало гонка, както се писа”, започна Златомир Иванов обявявайки, че е потресен от коментарите по случая. „Заради паметта на момчетата, заради името на сина ми, заради децата – нека това спре”.

 

Наследникът на Златан и приятелите му са се връщали от морето.

„Децата решиха да пътуват към Слънчев бряг за откриването на сезона”, каза Иванов, който бил против синът му ходи до Черноморието, но в крайна сметка го пуснал. Бившият служител на МВР не отрече, че джипът, който се подпали след удара в дърво, се е движил с над 140 км/ч. Освен двама служители на Иванов в джипа е имало още две момчета, единото от които е най-добрият приятел на сина му Алекс.

 

„Момчетата се бяха наспали, когато ми казаха, че тръгват към София. Никчо, лека му пръст, се видял с негов приятел, който го помолил да се върнат към София. Така синът ми сяда в Ауди-то. Стигат до тази между 3 и 5 км. дълга отсечка. Има един мост и там става трагедията. Колите не са се гонили. Имали са станция от 500 метра. Вини е карал, а той беше отговорен. Притеснителното е, че има червена кола, малка. Ауди-то изпреварва и така червената кола остава между тях. Изведнъж G-класата се явява от дясната страна на червената кола. Влиза в банкета, занася леко, но пак стъпва в пътя и се поднася, след което пада в дълбок бетонен канал. Забива се и на таван се обръща и се удря в дърво. G-класата започва да гори. Ауди-то се връща. Опитали се да измъкнат някого. Но не знаят кой, защото са виждали само един крак и са го дърпали”, обясни Златан, позовавайки се на разказа на сина си.

 

"Интересно е какво прави G-класата вдясно. Питах Алекс какво стана, какво видя? Той ми каза, че е видял червената кола. Просто синът ми по стечение на обстоятелствата не беше в джипа. Вини защо не е овладял автомобила!? Беше много опитен, от седем години е във фирмата. Той е стабилен, отговорен. Искам да помоля хората да престанат със спекулациите", каза Иванов. Той добави, че колата е прегледана основно седмица преди инцидента и отхвърли възможността да е умишлено повредена преди тръгването за София. ”Отвратително нещо. За секунди животът ти се преобръща. Затова съм искал децата ми да се возят в по-големи коли – не да се правят на мутри, а ако нещо стане, поне да имат шанс да се спасят", добави Златомир Иванов. „Искам случаят да се разследва. Натъжават ме коментарите. Злобни хора. Един не изказа мъка за децата.”

 

Златомир отрече напълно твърденията, че в колата на Алекс е бил синът на Соломон Паси.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 10| 6175 |23.05.2012 Синът на Гриша Ганчев остава в ареста . 33| 13860 |05.05.2012 Синът на Кривошиева и Данаилов ходи бос като Бог . 56| 8408 |15.03.2012 Синът на Емел Етем стана милионер . 28| 7984 |18.11.2011 Семейни войни: Синът на Сидеров иска оставката на пастрока си

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads