Реклама / Ads
4| 3312 |11.10.2021 НОВИНИ

Бербатов: Най-нормалното нещо е Борислав Михайлов да оттегли кандидатурата си

.
Димитър Бербатов
Виждаме какви документи изтичат. Най-нормалното нещо е Борислав Михайлов да оттегли кандидатурата си. Ние не плюем, а казваме истината. Явно някои хора така разбират казването на истината. Това заяви пред журналисти един от шестимата кандидати за президент на Българския футболен съюз Димитър Бербатов ден преди конгреса за избор на нов ръководител.
 

„Отиваме с Мартин Петров и Стилиян Петров като екип. Ако има честни избори, ще спечелим“, категоричен е бившият нападател на „Манчестър Юнайтед“.

 

Стилиян Петров обяви, че е разговарял със 140 клуба в последните два дни и е чул доста притеснителни неща: „Много хора казаха, че не са получили делегатските си карти. Те ми казаха две имена, едното не знаех, другото е на мой бивш съотборник. Единият е Апостол Апостолов - кмет на Симитли. Той агитира за Борислав Михайлов“.

 

Другото име, което Петров спомена, е Радой Христов - негов бивш съотборник в „Монтана“, който е областен шеф на футбола в Монтана.

 

Петър Величков, който е член на изпълнителния комитет на БФС, а освен това подкрепя Бербатов в изборите за нов президент, заяви, че някои делегати няма да бъдат допуснати до вота в НДК.

 

„Има новини от последните дни. Делегати, които са критици на БФС, няма да бъдат допуснати до конгреса. Ръководството на БФС тръгва срещу определени клубове. Връщането на Михайлов не стоеше на дневен ред преди Бербатов да обяви кандидатурата си за президент. Когато той влезе на заседание на Изпълкома, всички бяха шокирани. Говорят се празни приказки, как може програмата, за която той говори да бъде изпълнена на 110%, когато него го е нямало две години от общо четири. Значи може и без теб, щом програмата се самоизпълнява. Не знам какво достойнство има да продължава да е кандидат“, посочи Величков.

 

Останалите кандидати за шеф на родния футбол са настоящият президент Борислав Михайлов, бившият член на Изпълнителния комитет Христо Порточанов, бизнесменът и спонсор на „Марица“ Христо Христов, мениджърът Георги Захариев и бившият футболен ръководител Ивайло Дражев.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 3| 3996 |05.10.2021 Бербатов: Казах на ЦСКА, че ако искат нещо в замяна, да не издигат кандидатурата ми . 5| 6131 |03.10.2021 Бербатов: БФС е теглил кредит. Къде са 30-те милиона от УЕФА? . 1| 3803 |21.09.2021 Димитър Бербатов: Писмото от УЕФА до БФС не изразява подкрепа . 10| 3720 |03.09.2021 Слави Трифонов: Заплахите за убийство са нещо нормално в България

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads