Реклама / Ads
12| 3600 |24.09.2021 НОВИНИ

Биков плаши Рашков с разследване: Всичките му димки са фалшименто

.
Александър Иванов, Тома Биков Източник: Facebook
„Г-н Рашков имаше време да се занимае с две неща: кой е допуснал Борисов на една новострояща се магистрала и да даде едно интервю, с което да хвърли още една плюнка и да открие предизборната кампания. На миналите избори г-н Рашков трябва да се убедил, че ГЕРБ има достатъчно симпатизанти, за да спечелят изборите. Ако продължи по същия начин един от разследваните ще бъде точно той. С тези думи Тома Биков от ГЕРБ се опита да сплаши министъра на вътрешните работи от служебното правителство Бойко Рашков.
 

По думите му всички твърдения на министъра били „димки“. „Оказаха се фалшименто и тези пари, които ги има той, трябва да каже откъде са“, Биков отвори темата за финансите на Рашков.

 

„Като е голям мъж да дава доказателства, а не накрая на закрито заседание на парламента да ги дава. Докато имаше Народно събрание се държеше като мушморок. Три пъти го викнахме и спря да дава интервюта. Всичките му димки са фалшименто като него. Това е един фалшив герой, представящ се като жертва на прехода. Има 19 имота и е мултимилионер“, продължи Биков.

 

От ГЕРБ обърнаха внимание и на цената на тока и призоваха министър Рашков да се занимае и с тази тема:

 

„Три пъти е скочила цената на тока в сравнение със септември 2020 г. Това е ограбване на българските граждани и бизнес. Призовавам Рашков да спре с PR акциите в КЕВР и да влезе в Министерството на енергетиката и да ги пита за бездействието им и защо се стигна до този балон при цената на тока. Факт е, че по време на гласуването на бюджета предложихме конкретни мерки, за да бъде подпомогнат бизнеса, те не бяха приети. Сега има предложения от бизнеса. Като не знаеш какво да правиш, виж какво правят съседите“, даде акъл Тома Биков.

 

Стана ясно още, че гербаджиите силно се притесняват за заплахите срещу шефа на НАП Румен Спецов. И днес съпартийците на Борисов не пропуснаха да го захапят. „Преди една седмица разбираме, че г-н Румен Спецов е бил заплашван. По думите на министър Бойко Рашков той е водил разговор с него. Питаме кой и защо е заплашвал лицето Румен Спецов. Както откриха за 1 ден кой е заплашвал Митова, защо не отриха кой е заплашвал Спецов?“, запита Александър Иванов.

 
 

 

 




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 23| 13547 |24.09.2021 Карадайъ обвини Радев и Рашков в мракобесие . 16| 6535 |24.09.2021 Рашков: Гешев е безконтролен, не позволява нито един процес срещу бившите управляващи . 11| 3301 |23.09.2021 Бойко Рашков ще отговаря за изборите на 14 ноември . 10| 6374 |20.09.2021 Рашков: Прокуратурата отказа да прави пресконференция с нас. Ще пазим Спецов, ако се наложи

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
Реклама / Ads