Реклама / Ads
38| 6326 |06.07.2019 НОВИНИ

БОЕЦ: Мафията си назначи поредния слуга за шеф на БНТ

.
Георги Георгиев
Това, че мафията си назначи поредният слуга за шеф на БНТ не е трагедия, а показва нивото на техният страх. Стремежа към пълен контрол е признак на загуба на контрол. Демонстрацията на власт и репресиите са последният стадий на една диктатура. Това написаха от Гражданското сдружение.
 

Ето какво още коментираха от БОЕЦ след назначението на Емил Кошлуков за шеф на БНТ:

 

В България обаче, каквито ни диктаторите, такава им и властта и слугите. Калинки, корумпета, откровенни идиоти и безгръбначни мекотели. Кошлуков, Данаил Кирилов, Цветан Цветанов, Филип Златанов, онзи със суджуците, другият с балконите, третият с дизела, четвъртият със сауната…


В случая кадрите ще провалят всичко. Репликата на Борисов „аз съм прост, вие сте прости и за това се разбираме“ преминава във „вие сте прости, ама ние сме още по прости“ , което вече е проблем. Българина е развил някакъв комплекс, или респект към „учените“ и наглите, но когато на отговорни длъжности се назначават тъпанари и плужеци респекта към властта отстъпва на псувните и презрението. Всъщност дебелите нямат избор. Вече няма желаещи за слуги и бушони на една прогнила и умираща система.


И все едни и същи ги въртят – за министри, депутати, евродепутати, кметове, шефове разни и тн. Резервната скамейка на мафията се оказа по къса от диванчето в хотел Берлин. Даже на Пеевски му се наложи да изпълзи от дупката си и да върши черната работа в парламента. И на Борисов му се налага вече почти ежедневно да кара джипки, самосвали, мотокари, електрокари и всякакви ари, за да доказва, че е жив и мърда. И да се снима тайно във Фейса с някой от „началниците“ в Брюксел, щото на явните срещи само му се подиграват, или си говори сам пред празни зали.
Какво предстои?

 

Почти всяка седмица ще бъдем свидетели на „борсови аномалии“ и някакви аварии, за да пълним студеният резерв, който крепи властта на Буда.


НАП, ДАНС, МВР, Прокуратурата и останалите бухалки ще се надпреварват да образуват показни и импотентни проверки срещу БОЕЦ, Биволъ, Фрог и останалите, които са определени за врагове на мафията.

 

Борисов все по често ще се появява по „телевизията’ и все по често няма да се явява на живо, защото не знам дали обича филии с мас, но развалени домати и яйца със сигурност не обича. А един приятел ми каза, че е готов и с „преработени“ такива да го „поздрави“, даже му следял графика.


Пеевски ще демонстрира корпулентност и ниска плътност на мисълта докато не осъзнае, че е станал за прихмех и вече открито хората го подиграват.


Цацаров ще се гърчи още няколко месеца и накрая.., може „края“ да е преди края.


Остава една неизвестна – какво правим ние. Или ще гледаме как боклуците ни оглозгват, като за последно и ще псуваме на маса, или ще се съберем достатъчно, за да изринем с камъни и тояги целият този гнилоч. Качествено и до последното боклуче. БОЕЦ водим тази битка. От какво ви е страх? От Буда, от Пееески, или от Данито Кирилов? Та това са карикатури, а не страшилища, вярвам, че вече все повече граждани го осъзнават. От както БОЕЦ се учреди , Борисов не е стъпвал във Видин вече повече от шест години и няма да стъпи!


Преди няколко месеца на едно посещение в Стара Загора местните бойци излязоха с два плаката на БОЕЦ и Буда запали гумите на джипката и забрави да среже лентичката. Защото го е страх повече от вас! Управляват ни алчни страхливци, чиято алчност вече отстъпва на страхът. Страхът от възмездието и затвора.


Осъзнайте силата си, граждани и се стягайте за битка.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 3| 5270 |06.06.2019 АЕЖ за БОЕЦ: Конституцията гарантира неприкосновеността на личния живот и забранява следене или записване . 9| 5107 |31.05.2019 Назначиха нов шеф на Gong.bg, изгониха Ники Александров . 5| 5758 |15.05.2019 Журналист: Мафията в България, като змия, която умира, хапе жестоко . 13| 7051 |12.05.2019 Корнелия Нинова: Задкулисието назначи Порожанов и Борисов е зависим от него

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads