Реклама / Ads
6| 6261 |23.08.2021 НОВИНИ

БОЕЦ: Пристанище „Варна“ с десетки хиляди към БЛИЦ

.
Бойко Борисов, Делян Пеевски
Пристанище „Варна“ с десетки хиляди към БЛИЦ! Публикуваме поредните договори този път на пристанище „Варна“ с „Информационна агенция БЛИЦ“ – последният договр е бил активен и през 2020г. Сумарно за почти 30 000лв. с ДДС.
 

Пристанище Варна, освен, че целенасочено губи своят предмет на дейност през годините и се превръща в увеселителен парк, като дейностите по същество се пренасочват към едно друго пристанище (Доган съзнава, че не може доживот да издържа сарая си само със студен резерв) е известно с един от бившите си председатели на борда на диреторите– г-н Делян Славчев Пеевски, който заема този пост едва навършил 21 години! Неговото „корпулентно присъствие“ явно се усеща и до днес!


Правят впечатление и сумите в два от договорите – по 9990 лв! Защо точно толкова и как са сключвани, имало ли е някакви процедури, или директно е „договаряно“ тепърва ще уточним. Както и защо точно БЛИЦ е избрана за „публикуване на информационни и ПР материали“ ? Кой и как е избрал тази медия и е следял за изпълнението на договорите? Колко ПР -ски материали за пристанище „Варна“ са публикували в БЛИЦ? Как се раздават десетки хиляди на медии свързани с определен бивш магнетичен депутат?


За детска болница, или медицински хеликоптери в държавата на мафията пари нямаше, но в в същото време Борисов раздаваше милиарди от джипката, а министерства и държавни структури са превеждали стотици хиляди , вероятно сумарно милиони за „реклама“ към определени медии. Същите медии, които заливаха с помия протестиращите и се бяха превърнали в антураж и обслужващ персонал на Борисов и джипката му. Те легитимираха властта на мафията и маскаряха всеки, който се противопоставяше на престъпния режим на Борисов, Пеевски, Гешев и котерията им.


Става дума за публични средства, за нашите пари. С които властимащите си плащат за комфорт, плащат за медийно „размазване на физиономиите“ на неудобните, плащат на медийни бухалки, плащат с нашите пари!

 

БОЕЦ, Фейсбук




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 3580 |20.07.2021 Епидемичен взрив от COVID-19 на кораб на пристанище Бургас . 19| 45624 |12.07.2021 БОЕЦ: От ”Има такъв народ” и ”Демократична България” да инициират оставката на Иван Гешев . 34| 48306 |10.07.2021 Продават яхтата на Доган, 1 единствен работник от ТЕЦ „Варна“ е стъпвал в двореца – по чорапи . 22| 29998 |04.07.2021 БОЕЦ: Борисов трябва да бъде незабавно задържан

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads