Реклама / Ads
10| 13990 |04.03.2020 НОВИНИ

БОЕЦ разкрива схемата ”Аз на тебе, ти после на любовницата ми...”

.
Къщата в Барселона
БОЕЦ публикуваме нови документи, свързани с хората, замесени в скандала #БарселонаГейт. Само брънка от веригата на престъпни схеми и лъжи. Биволъ вече публикуваха данни за това, че по време на управлението на Бойко Борисов във фирмите, свързани с Йордан Христов, Радослав Иванов (братовчед на Борисов) и Иван Саздов са налети над 20 милиона лева през обществени поръчки и „усвояване” на европейски средства по различни проекти!
 

Това е само един от каналите за „обратна връзка” на парите, които се насочват към „нашите хора”, а те след това към една къща в Барселона и една бивша мис Бикини, за чието дете и до днес Борисов не дава отговор дали той е бащата.

 

Другата линия за захранване и „отблагодаряван е” е чрез така любимите на властта и нейните обръчи заменки! Иван Саздов, който е от най-близкото обкръжение на Бойко Борисов е и представител, заедно с Йордан Христов на дружеството Palms Enterprises Overseas, което внеся 1 750 000 лева капитал във фирмата Ema BGS S.L., която пък стопанисва луксозния бутик на Ермано Шервиньо на пъпа на Барселона. Там, по данни на каталунската полиция, Борислава Йовчева има контролни и управленски функции. В същата фирма управител е бил и бащата на Йовчева, който също внася, като физическо лице 1 750 000 лева капитал с необясним произход, за което БОЕЦ вече сезирахме НАП.
Саздов е и собственик на тенис корта в Банкя - едно от любимите места за отдих на Бойко Борисов.


През 2006г. Борисов е кмет и столична Община извърша една от най-неизгодните заменки, както е определена в медиите тогава.
С решение 345 от 2006г. Саздов, съпругата му и дъщеря му получават два апетитни общински имота, включени в плана на гр. Банкя за изграждане на балнеоложки комплекс и спортен терен. Единият имот е частна общинска собственост е 5 000 кв.м. и е оценен на 512 709 лв. , а другият, от който получават идеални части, е 4500 кв.м с оценка – 178 621 лв. В замяна Саздов предоставя на Община София два свои терена извън регулация, в местностите около Банкя на обща площ около 6 600 кв.м. на обща стойност 731 702 лева. Оценките на всички имоти са извършени от оценители посочени от Саздов, както се твърди в медийни публикации от онзи период. И въпреки, че Общината предоставя по-голям имот на несравнимо по добра локация, се оказва, че при тази заменка Община София трябва и да ДОПЛАТИ на Саздов 40 000 лева.


През последните дни ескалираха заплахите и репресиите срещу БОЕЦ. В социалните мрежи е наложена тотална цензура, като профила на Георги Георгиев и други членове на Сдружението са блокирани, а страницата на БОЕЦ е под постоянни атаки. Свалени и изтрити са множество статии и пибликации свъзразни с „Къщата в Барселона“ и действията ни по темата. Предполагаме, че след като бъдем заглушени ще последват и физически удари. Знаем на какво са способни Буда и бандата му , както и че разкритията около #БарселонаГейт крият смъртна заплаха за мафията. Не могат да ни спрат!
Споделяйте и разпространявай те. Истината и гражданите сме по силни от мафията!

Продължаваме! Очаквайте следващите действия на БОЕЦ.

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 27| 18661 |02.03.2020 Г. Георгиев пред Фрог: Свалят материали от страницата на ”БОЕЦ” за ”Къщата в Барселона”, очаквам физическа разправа . 27| 14493 |01.03.2020 Лидерът на БОЕЦ: Схемата „Барселона”! Кой, как и защо! . 1| 15348 |27.02.2020 ”БОЕЦ” показа нови документи и сигнализира НАП по темата ”Къщата в Барселона” . 9| 11294 |26.02.2020 БОЕЦ с ирония: Изпуснахме влака за София, пуч няма да има

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads