Реклама / Ads
12| 7900 |16.11.2020 НОВИНИ

ГД ”БОЕЦ” сезира МВР и ВКП за шофирането на джипката от Борисов

.
Кадър от видеото, но който се вижда, че служителя на НСО коригира шофирането на Борисов
Гражданско движение ”БОЕЦ” са внесли сигнал до МВР и прокуратурата за извършени от Борисов нарушения на Закона за движение по пътищата, квалифицирани и като хулиганство, което е престъпление според НК.
 

Това съобщиха от гражданска организация. Ето каква още обясняват за причината и мотивите си:

 

Вероятно мнозина са били свидетели на ПР видеоматериалите от фейсбук профила на Борисов, публично известни, като „Севда ТВ“. Особено натрапчиви станаха, след като Борисов излезе в нелегалност по време на протестите и се появяваше само от джипката без предупреждение, като герой от филм на ужасите. Асфалт, трактори, дори една крава стана обект на ПРските дневни полюции на „Севда ТВ“ и Бойко Борисов. Кадрите често са показвали как Борисов нарушава един, или друг закон, но за него това не е проблем. Типично за всяка мутра, той се чувства над закона. А типично за всеки самозабравил се застаряващ диктатор, той държи и да покаже, че законите не важат за него.

 

Към сигнала е приложен видео клип от 12.11.2020 г. от пътуване на Борисов – премиер на Република България, в служебен автомобил на НСО, управляван от него по магистрала „Европа”. Вижда се, че магистралата е отворена за движение в двете посоки и по нея се движат автомобили и тежки камиони. От видеото става ясно, че в автомобила заедно с Борисов пътуват и Костадин Ангелов – министър на здравеопазването, Асен Балтов – шеф на болница „Пирогов” и неустановен охранител от НСО. Видеокадрите съдържат и информация и данни за тежки нарушения на Закона за движение по пътищата и извършени престъпления, твърдят вносителите.

 

В сигна им подробно са описани нарушенията и дължимите глоби и наказания за тях според законите в странатани.

Пълния текст може да видите ТУК

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 3| 5199 |07.11.2020 ГД ”БОЕЦ” поиска среща с шефа на Александровска болница . 22| 7665 |26.10.2020 БОЕЦ сезира ЕК, ОЛАФ и Лаура Кьовеши за „Турски поток“ . 2| 4297 |21.10.2020 България сезира Съда на ЕС заради пакета ”Мобилност” . 13| 8613 |19.10.2020 ”БОЕЦ” пред Фрог: МВР излъга, че са намерили взривни устройства в палатковите лагери на протеста

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads