Реклама / Ads
17| 5184 |04.02.2020 НОВИНИ

Бойко Борисов: Нямаме пресечна точка с президентството

.
Бойко Борисов
Няма пресечна точка с президента, освен безсмислените Консултативни съвети, на които никога нищо не се решило. Аз днес не съм правил изявления. Днес в 11 часа сложих резолючия на негово писмо за форум на китайски инвеститори да отидат мои министри. Сложих „Да“.
 

Такъв коментар направи премиерът Бойко Борисво пред журналисти във връзка с изявлението на президента Румен Радев, че свала доверието си към правителството. Думите му развеселиха охраняващите го служители от НСО.

 

Радев иска да отмести атаката към мен и правителството вместо да обясни какво са направили. Не знам защо днес избра да заяви че сваля доверието. Праща ми писмо за министри и изведнъж – хоп, повтаряме всичко от нова година и добавя, че сваля доверието.

 

„Как ще свали нещо, което той не дава? Не той ни е дал властта. Ние сме спечелили изборите по законен начин. Това е пряка намеса в независимостта на властите. Президентът прави точно обратното на това, което говори по принцип”. Борисов допълни, че е свалил своето доверие от президента още през декември.

 

Аз какво да направа да отида ма му се моля ли „Моля те, довери ми се  …“ това ли да правя? Това е политическа заявка.

 

Няма да ставам президент. Казвал съм че няма да се кандидатирам и нямам намерение да го правя. Радев си търси враг. Сътрудниците му казват, че иска да прави партия. Аз не се боя от това. И никога не съм казвал, че ще се кандидатирам за президент. Напротив.

 

Казват отпадъци – министър във затвора, половин тон наркотици – арести на длъжностни лица. Не знам какво го е раздразнило.

 

Президента няма отношение по кризата с боклука. Той има отношение за „Грипен“ нито за боклуците, нито за водата няма отношение.

 

Дядо ми казваше: "Който нож вади други му, от нож умира" и "Който гроб копае, сам пада в него".

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 9| 6239 |02.02.2020 Бойко Рашков: Пет години затвор грозят чиновници, които разгласяват СРС-та . 13| 7113 |31.01.2020 Бойко Рашков: Материалите за Радев сякаш са писани в метеорологична станция . 2| 5007 |28.01.2020 ”Системата ни убива” към Борисов: Няма да ви позволим да отнемете живота ни и този на децата ни . 12| 6875 |28.01.2020 Бойко Ноев: Евакуация на Перник, армията да охранява града!

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads