Реклама / Ads
155| 8991 |27.04.2014 НОВИНИ

Бойко Борисов: Щях да построя "Южен поток" досега

.
Източник: Булфото
Аз досега да бях подписал „Южен поток” и да го бях построил. Това каза председателят на ГЕРБ Бойко Борисов при откриването на предизборната кампания на ГЕРБ в зала „Арена Армеец” в София, предаде „Фокус”. „Кой им пречи да подпишат „Южен поток”?
 

Какъв ГЕРБ му пречи на Станишев? Аз досега да го бях подписал и да го бях построил”, заяви Борисов. „Експертът Орешарски направил първа заварка на „Южен поток” и сега тръбите ги няма. Остана само отдолу бетонът. Ето той ни е премиер. Този хубавец всеки ден прави копка на „Южен поток” и го подписва. Разбрах, че щели да го подписват след изборите. И листа, и молива са в тях – да го подпишат”, посочи той. „ГЕРБ им пречел за „Белене” – идете го подпишете. Къде ви е Хемус на варненци? Ще бъдете провинция, докато ГЕРБ не се върне на власт”, каза още Бойко Борисов.

„Томина неделя е много важна дата. Тома неверни не е вярвал, че Господ ще възкръсне. Е, днес се е съгласил, че ще възкръсне и вече никой не се съмнявал. От днес, като гледат тази зала, им треперят мартинките и знаят, че Томина неделя е дошла”, посочи Борисов. „От днеска имаме кауза. Да оставиш Бареков премиер… Вярно е, че много хора съм вкарал в затвора, но явно съм пропуснал. Следващия път няма да има пропуск”, подчерта Бойко Борисов. „Искам максимално да се мобилизирате за 25-ти, защото това ще бъде битка на доброто и злото и ние трябва да победим”, каза още лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов. Аз ви обещавам, че този ще го побеждаваме на избори, докато е лидер на БСП.

Това каза Бойко Борисов за Сергей Станишев. „Такива наглеци като тези няма. Мислех да не им обърна внимание, защото не заслужават, но говорят за това, че българите не ни искали. Те вас са ви сложили втори. И след 4 години не са ви искали. Това са хора, които на бялото могат да кажат черно. От първия ден, откакто ГЕРБ дойдохме на власт, започнахме да изплащаме високите пенсии. От първия ден бе – взели решение с Министерски съвет без да има пари в бюджета. Ето на това се казва нагъл лъжец”, заяви Борисов.

„Аз ви обещавам, че този ще го побеждаваме на избори, докато е лидер на БСП. Той е и некомпетентен, първо се уплаши да стане премиер. Орешарски е никакъв експерт, нула експерт. Когато казват, че Бойко е в бил в изолация, си представям тази зала и виждам, че не съм”, посочи Бойко Борисов.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 77| 5056 |16.04.2014 Бойко Борисов предрича: България ще загуби 800 милиона от проекти . 51| 6975 |14.04.2014 Борисов: „Цикламеното костюмче” ми носеше папките . 142| 6938 |14.04.2014 Борисов: Управляващите негодници ще отговарят и за Лясковец, и за Авиоотряд-28 . 115| 9151 |12.04.2014 Б. Борисов: Избори 2 в 1! Безболезнено е!

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads