Реклама / Ads
1| 2928 |23.09.2022 НОВИНИ

Бойко Ноев: Когато излъчваме страх, ние се превръщаме в плячка за Кремъл

.
Бойко Ноев
Украйна се бори за независимост, от другата страна е руската империя, която не иска това да се случи. Това противоречи се превърна във война. Тя не върви добре за Путин. Той не постига целите, поставени от самото начало. Това каза по БТВ бившият военен министър Бойко Ноев.
 

Ако се слушат руските медии, то говори как заплахата за Русия е Запада. Русия въстава на борба срещу колективния Запад. В Руската армия нещата не вървят добре и това кара Путин да бърза. Откакто той е на власт, Путин и обкръжението му създават чудовището национализъм. той се обръща навътре. Те не могат да допуснат Русия да загуби тази война. Важно е обявените референдуми. те са средство за узаконяване на териториални придобивки. Загубата за Путин е най-малкото политическа смърт. 


Сериозните западни лидери разпознават като сериозна тази заплаха. Путин ще гони слабите звена. България особено ярко изпъква. Не смятам, че е дошъл момент за свикване на КСНС. Два фактора имат значение- това се случва на международното поле. действията на Путин съвпада с изборите. това ще окаже влияние. Може Путин да обяви анексирането на тези територии около изборите у нас.

 

Ние трябва да се върнем към темата за независимостта. Русия изнася суровини и корупция.  Зависимостта трябва да се прекрати максимално бързо. Не може да хленчим, че трябва да търсим газ от Русия. 


Дебатите в началото за специалната операция, тези времена отминават. Ние ближем раните от тези спорове, включително и този дали трябва да дадем оръжие. Ние се отличаваме с уязвимост. Когато излъчваме страх, ние се превръщаме в плячка за Кремъл. 


Не мога да бъда единен със шкафчетата и чекмеджетата, както и с къщата в Барселона. Войната показва, че досегашните планове на НАТО са остарели. Трябва нови средства и подходи. Политически България трябва по нов начин да устрои своята отбрана - друга е обстановката. Това са задачите на политиците ни. 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 3| 14702 |20.09.2022 FacktCheck: Освиркват ли евродепутатите Манфред Вебер заради Бойко Борисов? . 6| 5294 |19.09.2022 Иван Костов: Преходът още не е завършил. Ще настъпи, когато постигнем върховенство на закона . 0| 2566 |19.09.2022 Дясната ръка на Елизабет Втора: Тя смяташе Борис Елцин за забавен, когато беше трезвен . 1| 4678 |16.09.2022 Бойко Борисов предизборно: Мата Хари може и да е мъж!

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads