Реклама / Ads
3| 6180 |02.07.2016 НОВИНИ

Бойко Станкушев: Паравоенните организации ще станат голяма заплаха за България

.
Бойко Станкушев
За съществуване на паравоенни групи се знае отдавна. Какво значи, че имат стрелбища, оръжие?! Те нямат доблест да защитят открито позициите си. Те патриоти ли са, какво правят при тези руснаци? Това попита риторично Бойко Станкушев, съветник на военния министър по НТВ.
 
Проблемът е, че за мен те не са патриоти. Какви са им заслугите, какво са направили до момента, освен, че тренират джудо, сложили са отгоре Васил Левски и незнайно кой ги финансират. Те нямат идеология. Голяма част от нещата, които правят не са забранени и това е тънкия момент. В България има много хора, които са зависими от Русия част от приходите може да се разпределят към такива организации. Видяхте, че две партии отидоха да се кланят в Русия. Тези организации не са заплаха, но ще се превърнат, допълни той.

Секретар на войнски съюз „Васил Левски“ обясни в своя защита: Основани сме преди две години и основната ни цел е възраждане на патриотичното чувство. Ще спасяваме българския народ.
С група наши членове искахме да посрещнем мотористите от Русия. В България всеки може да пристигне, украинец, сириец и да ти налагат мнение и самозащита. Кадрите, които бяха излъчени са подправени. Това беше една група, украинци „Балканска сеч“. Те ни нападнаха, а ние нямаме никакво право да се защитим. Нямахме палки, това са измислици. Зелените дрехи са камуфлажи, с които се разхождаме в гората. Ние сме в помощ на гранична полиция на границата., но това никой не го казва. Другите хора си бяха подготвили линейка и журналисти.

На въпрос какъв е батальона за спецоперации, от военния съюз обясниха, че нищо незаконно няма, това са хора, които тренират джудо. Самофинансираме се. Управляващите са обидени, защото нашите малки групи правят повече от държавата на границата. Оградата, която се гради е неефективна, за нула време се реже и се минава от единия до другия край.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 8| 33407 |30.06.2016 Шефът на паравоенните „патриоти” е старшина „Остап Бендер” . 0| 5185 |29.06.2016 Бойко Ноев . 7| 5290 |04.06.2016 Валери Симеонов бил началник на Бойко Борисов . 13| 5448 |31.05.2016 Енчев: Софиянци, бойкотирайте транспорта на 1 юни

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads