Реклама / Ads
1| 2256 |20.08.2024 НОВИНИ

Боряна Калейн: Приключи едно дългоочаквано от мен състезание и то как! Сбъднах детската си мечта

.
Боряна Калейн Източник: БГНЕС
Олимпийската вицешампионка по художествена гимнастика от Париж 2024 Боряна Калейн заяви, че не съжалява за нищо, което й се е случило по пътя до сребърното отличие.
 

Тя направи емоционален коментар в профила си в Instagram, за да опише през какво е преминала и да благодари на хората, които са я подкрепяли.

 

"Приключи едно дългоочаквано от мен състезание... и то как! Сбъднах детската си мечта да спечеля медал на най-големия спортен форум. 18 години подготовка в залата за два състезателни дни или по-точно 12 минути игра. Цял един живот, в който съм мечтата за тези 12 минути. Борила съм се, плакала съм, надявала съм се, разочаровала съм се, на моменти даже не виждах смисъл... но не спрях да опитвам. Когато нещо не се получаваше винаги търсех проблема в мен. Опитвах да разбера къде съм бъркала, променях себе си и опитвах отново. Вярвах, че усилията ми ще бъдат възнаградени, че живота ми предоставя трудности, за да ме подготви за нещо по-голямо и важно. Дали беше лесно? Отговорът е не. Нещата, които си струват, никога не са лесни и обикновено не стават бързо. Но пък на 100% мога да кажа, че не съжалявам за нищо, което ми се е случило. То ме направи по-силна и ми помогна в най-важната битка - тази срещу мен самата!", посочи Калейн. 





"На това състезание си бях казала, че нямам какво да губя. Можех само да спечеля. И за да съм честна, това бяха най-трудните 12 минути в живота ми. Напрежение, лични очаквания, вълнение, надежда... емоции, които трябва да бъдат изключени, защото пречат. Бях си казала, че ще докажа на себе си, че имам пълен контрол над емоциите си и няма да завися от тях в най-важния си момент. Успях, но благодарение на хората до мен стигнах толкова далече! Благодаря на личния ми треньор през тези 18 години - Марияна Памукова! Вие никога не спряхте да ме подкрепяте и да вярвате в мен!", написа още тя.

 

"Благодаря на Бранимира Маркова и Ефросина Ангелова - главните треньори на националния отбор, с които съм работила и които ме доизградиха като състезател! Благодаря на Илиана Раева и БФХГ, че винаги са ми осигурявали необходимите условия, за да мога да си върша работата професионално! А на Вас, г-жо Раева, благодаря, че никога не бяхте доволна и винаги искахте още от мен! Благодаря на Деспа Каталиева за помощта по време на тренировките, съветите и подкрепата! Благодаря на съдиите Филипа Филипова, Мария Петрова, Даниела Велчева, Християна Тодорова и Мария Гигова! Вие сте неизменна част от този успех!", допълни родната спортистка.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 2| 2230 |20.08.2024 Конгресът на демократите: Оттеглянето на Байдън и надеждите за първата жена президент на САЩ . 0| 4763 |20.08.2024 "Едва се измъкнахме“. Евакуация в украинския Покровск, какво се случва? . 0| 2280 |20.08.2024 След стрелбата в Халкидики: Всички българи, участвали в инцидента, са освободени . 0| 2251 |20.08.2024 Рядка синя суперлуна освети небето в понеделник

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads