Реклама / Ads
12| 3698 |02.02.2023 НОВИНИ

Борис Бонев: Възмутително е, че в НС има хора, неразбиращи безчинствата на БКП в миналото

.
Борис Бонев
„Спаси София“ преговаря с Продължаваме промяната и Демократична България по ключови приоритети преди изборите – развитието на кварталите на София; доброто управление и борбата с корупцията, откритостта към гражданите; София да бъде чист, зелен и проспериращ град. Борис Бонев посочи, че са се обединили около тези приоритети, но не са се съгласували около мерките, с които ще бъдат реализирани тези политики.
 

Кандидатът за кмет на София Борис Бонев каза по ТВ 1, че Германия се е извинила за нацизма: "Защо БСП толкова години не иска да се извини за терора, който предците им са нанесли. Терорът не може да оправдае друг терор. Срамно е, че се стига до такива "циркаджийски" изпълнения в парламента."

 

Бонев изтъкна, че режимът на Путин ползва гьобелсовата пропаганда. Според него България отдавна е изолирана от сериозната международна политическа сцена заради срамното поведение на българските политици.

 

Борис Бонев посочи, че е необходимо да има приоритезиране на градския транспорт, което ще намали използването на придвижването с личен автомобил. Бонев посочи, че е необходимо да се състави т.нар "черен списък", в който да фигурират строителите на некачествени поръчки. Така ще се премахне феноменът "ремонт на ремонта", който ГЕРБ въведоха. Последният фрапиращ случай е унищожаването на жълтите павета.

 

Борис Бонев изтъкна, че целта им е победа още на първи тур, защото искат да се преборят с ГЕРБ. Той е готов да поеме отговорността за развитието на София. Бонев посочи, че в момента вървят преговори с ПП и ДБ. Той каза, че се надява на подкрепата на ПП и ДБ. От „Спаси София“ преговарят с Продължаваме промяната и Демократична България по ключови приоритети преди изборите – развитието на кварталите на София; доброто управление и борбата с корупцията, откритостта към гражданите; София да бъде чист, зелен и проспериращ град. Борис Бонев посочи, че са се обединили около тези приоритети, но не са се съгласували около мерките, с които ще бъдат реализирани тези политики.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 6| 3364 |02.02.2023 Явор Божанков: Не съм вярвал, че Нинова ще стисне ръка на Борисов пред камерите . 2| 3430 |31.01.2023 Радостин Василев: С Jamecorp и Nexo ГЕРБ цели забравяне на скандалите с шкафчетата и т.н. ”Борисовки” . 3| 3275 |29.01.2023 Нено Димов: За мен арестът беше изненада, не очаквах подкрепа от Борисов и колегите си . 3| 3384 |29.01.2023 Божанков: Никой няма да ни каже какви договорки има, срещата на Борисов и Нинова беше финалът на този процес

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads