Реклама / Ads
0| 3215 |21.04.2022 НОВИНИ

Борисов дари куче, а сега пак се изхвърли: Първият, който нарече Путин агресор, бях аз

.
Бойко Борисов Източник: БГНЕС
”Първият, който нарече Путин агресор бях аз. Няма как да наречеш човек, който напада суверенна държава. Какво не разбраха те? Какво има Христо още, с Атанасов ви гледам как мигате с мигличките, скрити зад гърба на Кулеба? Защо стоите, защо се унижавате?”. Това заяви Бойко Борисов, забравяйки, че дари Путин с куче, за Турски поток, за АЕЦ ”Белене”.
 

"Направих си труда да видя къде Зеленски се е включил по интернет и е приет да изкаже позициите си - в САЩ, Канада, Франция, Великобритания, Гърция, Белгия, Южна Корея и тн. В същото време Кулеба е няколко дни в България. Депутатите се занимаха с всичко друго, но не и с важното за българите и международната общественост. Той стоеше в килера, в кулоара и те не приеха искането ни да говори пред парламента", посочи Борисов.


"Три-четири дена Кулеба се върти като сираче в парламента", каза още лидерът на ГЕРБ. Toй се изказа и по повод думите на министъра на туризма, който заяви, че помощите за украинците трябва да спрат и те да се интегрират на трудовия пазар и да си наемат квартири. "Идва туристически сезон, как 90 хиляди души ще си плащат квартирите?", запита Борисов.

 

Според лидера на ГЕРБ всички критики, отправени по-рано от първия дипломат на Украйна, са насочени директно към Кирил Петков.


Самото решение, прието вчера от външната комисия Борисов коментира така: "Не мога да разбера какво значи техническа помощ. Защитни средства - и кондомите са защитни средства".


"В същото време тези хубавци в парламента си гласуваха десет дена ваканция.

И си заминаха, без да гледат нито офшорките, нито Украйна, нито тока, нито каквито и да е цени - отидоха да си почиват с новите си, скъпоплатени от данъкоплатците BMW-та седма серия. Вместо да ходят пеша. Вече и джипките не им харесват", критикува още Борисов.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 2987 |21.04.2022 Борисов: Петков пише за червени линии. То вече всичко е червено . 0| 3112 |20.04.2022 Балабанов към Петков за РСМ: Предупреждаваме сега, за да не стане страшно после . 0| 3141 |19.04.2022 Доц. Бенатов от Лвов: Руски ракети убиха обикновени хора в автосервиз, удариха и хостел . 0| 3593 |18.04.2022 Цв. Цветанов: За какъв МС говорим? В сайта му още излизат бланки за въпроси до Стефан Янев и до Бойко Борисов

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads