Реклама / Ads
25| 5483 |26.03.2023 НОВИНИ

Борисов се скара на видинчани. Бил сърдит, че спали две години и не протестирали

.
Бойко Борисов се скара на видинчани на предизборно събитие. Оказали се неблагодарни и две години “спали”, вместо да протестират. Затова лидерът на ГЕРБ бил сърдит.
 

“Когато станах премиер, тук на моста имаше само четири колони. Направих пътека до Брюксел, комисарят Хан каза, че ако успееш да ме прекараш през реката, ще ти осребря фактурата. Сега оттук минава страхотен трафик, успяхме. Това ще се изплати. Но вие две години спяхте, не мога да не съм ви сърдит. Росица Кирилова всеки ден правеше панаири. Един протест не направихте. Били шарлатани, прибраха ви парите, а отсреща тишина. Сега ме натоварвате с огромни очаквания. Но парите от сметката, които ви оставихме за целия път, за Хемус, за Враца-Монтана-Видин. Тези пари ги нема. Само че сега дефицитът е 11 процента. При нас дефицити нямаше, управлявахме държавата като истински стопани”, заяви Борисов. 

 

По думите му от “Продължаваме Промяната” безобразно са “лъгали”, когато тръгнали с плановете за авиолинията със Скопие. По думите му медиите прикривали Кирил Петков, а всичко отишло в ръцете на един министър, който сега се намирал в Испания.

“Нали щеше да прави летище в Русе? Къде са петте моста, и редовния курс на делтапланера? И аз съм тъжен. Сипаха лъжи. 50 милиарда щели да инвестират“, припомни Борисов. 

 

Медиите, смята Борисов, били виновни, че не обръщат внимание на мигрантската криза и не го похвалили преди години. Сега всеки ден моргите били “пълни с трупове на мигранти и полицаи загиват”. 

 

“Убедих колегите, че е много опасно в етнически райони да се връщат бежанци мюсюлмани. Като ни ги върнат със самолети, къде ще ги държим? Благодарение на Урсула, на Макрон, на Шарл Мишел успяхме тези бежанци да ги репатрираме в Турция. Медиите не обръщаха внимание. Сега всеки ден моргите са пълни с трупове на мигранти и полицаи загиват. Сега медиите казват, че сте по-добре, а ви взеха по лев от всеки литър нафта и бензин“, съобщи лидерът на ГЕРБ.

 

“Не знам на какво основание тези хора парадират ГЕРБ да ги подкрепи, защото са по-хубави? За две години така се сринаха, че седем партии имат под процент от нас. Ако можете сами - защо не продължите? Слави се скара с Асен и Киро за пари, кой да плати на фирмите“, посочи още Бойко Борисов.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 11| 3795 |18.03.2023 Навърши се година от ареста на Борисов, делото срещу Божков е замразено . 3| 4347 |17.03.2023 Бойко Рашков: Гешев се включи в предизборната битка, не обели дума за ”Барселоногейт” и пачките на Борисов . 9| 4619 |16.03.2023 Журналист: За да покрие Борисовите пачки ли беше тоя брифинг на Гешев? . 3| 5341 |14.03.2023 Николай Слатински: Театър на абсурда! Петорни експертизи за Борисов и пак е вода ненапита

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads