Реклама / Ads
27| 5395 |16.07.2020 НОВИНИ

Борисов от джипа: Да видят хората какво се строи докато фигурантите фигурират

.
Да видят хората какво се строи докато фигурантите фигурират. Борисов коментира и новите компромати, появили се днес. Припомняме, че днес бе разпространено видео, за което се предполага, че е от спалнята на премиера. На клипът се видя и станалото известно вече чекмедже, в което има банкноти от по 500 евро.
 

Това заяви премиерът по време на инспекция на новото Околовръстно. с джипа, която се случва паралелно с протестите срещу правителството.

 

“Сега казват, че съм бил казал, че са фалшиви. Думата беше “аранжиран” - занасяш, подреждаш... Видя се. За съжаление - един рафт с лекарства. Снимаха ми всичко, както си е било 10 години. Как пък знае точно в това чекмедже?? Щото го е аранжирал. Трактовката е на фигуранта. Днес най свободните медии не разбрали, че шиши е депутатът Пеевски и не съм говорил с имена, щото ме било страх”

 

"Видя ли днес как им блеснаха номерцата? Какво се оказа? Борисов го няма, никой няма, къщата тъмна и сенките изкача шпионин, снима, крие се, укрива се... От какво се укриваш? Кое е истина? Кажи! Аранжира фона, снимки -един път, два пъти, три пъти. Минава покрай каса! Има каса, ама ти си слагаш парите в шкафче!", посочи Борисов.

 

"Господин премиер, докато Ви няма аранжировката може да стане сериал", чу се гласът на пресаташето на Борисов Севдалина Арнаудова.

 

"Аз трябва да се обяснявам... Измислят и скалъпват и се видя - живея като аскет в непипнато и неремонтирано жилище. Само лекарства. Казармено подредени дрехи. Само мъжки, няма женски. Не живея с никого. Сам съм като куче и някой в сенките пълзи и снима. Добре, че го пуснаха тоя клип в паниката. Някой е стоял до мене, правил записи, аранжирал", коментира още Борисов.

 

"НСО не са ни виновни. Това в най-строго охранявани места в света... Когато има такава престъпна група за проникване... Това са обучени хора", отсече Борисов и допълни - той е доверчив човек.




Posted by Boyko Borissov on Thursday, July 16, 2020
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 93| 25644 |16.07.2020 Появи се нов видеоклип от спалнята на Борисов . 11| 5527 |16.07.2020 Атанас Атанасов: Борисов пак се опитва да ни излъже, като имитира разграничаване от Сараите . 23| 8223 |16.07.2020 Велизар Енчев призова НФСБ, ВМРО и АТАКА масово да се включат в протестите срещу кабината на Борисов . 18| 8551 |16.07.2020 Икономист: Жалък Борисов дрънка лъжи. Отивай на майната си!

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads