Реклама / Ads
41| 41062 |21.12.2021 НОВИНИ

Борисов: Как ще ходя пеша, нали съм премиер, как ще губя по половин час?

.
Бойко Борисов
Ще ходя пеша аз. Как ще ходя пеша по улиците. Нали си министър-председател, как ще губя по половин час, освен това има и криминали, и недоволни хора по улиците. Това каза бившият премиер и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов на пресконференция.
 

"Свободна Европа си е свободна Европа. Нощно време имахме един ВЕФ, милицията на Рашков душеше, баща ми ме биеше, аз не се иронизирам с колегите, на УКВ пращящо се хващаше. Едва ли не ГЕРБ внесли мораториум и той е грешен. Нинова го каза ден преди това, че трябва да има. Те могат утре да поискат да го махнат, ако си направят мерките. Георг не се заяждай с тях. Те се учат от Радев. Той за първи път на европейски съвет ходи със "Спартан". Оттам вече на "Еърбъс"-а и "Фалкона", по-луксозни са", допълни Борисов.

 

"Ще ходи премиерът пеша. Той толкова работа има за вършене, искал е да каже, че ще изглежда по-народен. Той и Радев ходи един път с колело на работа, ама един път. Не бъдете дребнави. Да, не го е казвал, но приемайте нещата, че така ги е подредил народът и ние се съобразяваме“, каза още бившият премиер.

 

Никой не обясни, че мораториумът не решава проблема. Това, което се прави в момента, отлага проблема за 1 април. Тези пари, които се трупат като загуба на ЕРП-тата се трупат. Този мораториум не решава въпроса, той го отлага. Но понеже и БСП, и други партии искаха да има, то го има. Това коментира председателят на ГЕРБ Бойко Борисов.

"Държавата поема буфера със своите инструменти, които има. Ето това се опитахме да им предложим, но те не ни разбраха. Отлагат нещата за 1 април. И нещо друго - чувам, че евентуално януари или февруари, като се приеме бюджетът, ще трябва да се актуализира юни", продължи той.

 

"Залогът е народът, бизнесът, хората и ние трябва да го правим. Като опозиция ставате и казвате грешката им, казвате какво мислите. И на нас ни предлагаха два пъти мораториум, но не се съгласихме, защото това отлага проблема. След Орешарски платихме за КТБ, за американските централи и за руските реактори, над 6 млрд.

 

Популисткото харчене на пари някой трябва да го върне. Ако искат да чуят, добре. Цялата власт е тяхна, те носят цената на управлението. Това е ясно, нашият канал може да го наричаме Свободна Европа, защото не е под натиск и ще го позлваме да нашите членове и симпатизанти, за да могат да ви чуят", допълни председателят на ГЕРБ.

 

По думите му новите управляващи се държат така, сякаш не са управлявали досега 8 месеца. "По презумция влизат най-умните хора на държавата, избраниците на закона влизат, не за да се научат, а да творят закони".

 

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 31| 42950 |09.12.2021 Рашков се закани на Борисов: Не знаел коя е Мата Хари? Ще му помогнем да си спомни много неща . 24| 3254 |07.12.2021 Депутатите ще ходят на работа без зелен сертификат . 3| 3138 |07.12.2021 Дворът на болница „Лозенец“ бил най-подходящ за детска болница, смята министър Кацаров . 19| 17148 |28.11.2021 Николай Милчев: Но какво разбирам аз? На мен ми дай да ходя по бръснарници, магазини и шивачници

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads