Реклама / Ads
53| 12451 |28.09.2020 НОВИНИ

Борисов: Какъв е тоя зор за предсрочни избори?

.
Източник: БГНЕС
Единственото, което не могат да прозрат, мила, е, че съединението прави силата. Какъв е тоя зор за предсрочни избори?
 

Ето с тези думи премиерът се обърна към жител на ловешкото село Лесидрен. Борисов отново се качи на джипа си и започна обиколка по села и паланки. Премиерът не пропусна да отбележи успехът на ГЕРБ на кметските избори в неделя, когато няколко населени места у нас избраха свои градоначалници.

 

Кондицията на ГЕРБ

 

"Вчера в 16 населени места в различни краища на България имаше избори. ГЕРБ спечели в 9 от тях, а на 2 още сме на балотаж. Водихме люта битка с БСП и ДПС, които бяха заедно, както са единни в парламента. Доказахме, че ГЕРБ е в добра кондициия, отсече Борисов.

 

Изказването идва на фона на нестихващи вече над 80 дни протести. Демонстрации има не само в столицата, но и в други големи български градове.

 

Събралите в ловешко хора се хора го посрещнаха с аплодисменти - подобни театрални сценарии се разиграха вече в няколко български града. Предимно възрастни хора бяха в Лесидрен. Затова и Борисов не пропусна да отбележи отпускането на 50 лева надбавки за пенсионерите, които по думите на премиера ще продължат по време на цялата пандемия.

 

ФрогНюз припомня, че от обявяването на мярката преди четири месеца, всеки пореден месец кабинетът отбелязва петдесетолевките като новина.

 

"Докато има пандемия, ще бъде така. Вчера говорих с началника на синдиката. Мислим за вас, но не може едновременно и да индексираме и по 50 лева отгоре да даваме, защото за радост вие сте много, това са по 108 млн. на месец“, каза той и допълни:

“Щом свърши пандемията, вчера говорих със синдикатите и социалната министърка, ще го направим и това”.

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 30| 10395 |28.09.2020 Борисов: След 20-годишен брак с Цветанов се разделихме, той си има ново семейство . 26| 6354 |27.09.2020 Цветанов зове за предсрочни избори при учредяване на новата си партия . 40| 5901 |23.09.2020 Борисов: Ето, Радев да дойде и да види как се строи в “провалената” държава . 8| 7816 |22.09.2020 Граждани питат ЕНП за Борисов: Приемливо ли е такова поведение за европейски политик?

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads